Pacient din Cluj infectat cu COVID-19 a fugit din spital. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și a fost ridicat de mascați

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat din Cluj care a fugit din spital, deși era infectat cu COVID-19, a fost ridicat de mascați de acasă și s-a ales ulterior și cu dosar penal.

Pacientul, în vârstă de 60 de ani, a fugit joi, 20 august, din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, deși știa că este confirmat cu COVID-19 a fost ridicat de acasă de mascați. Pacientul a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.

Acesta a fost supus, în urmă cu câteva zile, și unei intervenții chirurgicale pe inimă, după un infarct. „Pacientul în vârstă de 60 de ani a fost internat în data de 18 august pe secția de cardiologie intervențională, venind la Spitalul Județean prin urgență, fiind trimis de la Spitalul Turda, pentru un sindrom coronarian acut, cu simptomatologii de infarct, la un pacient hipertensiv, la patru ore de la debut.

Pacientul și-a dat acordul pentru a fi recoltat pentru COVID, având în vedere decizia spitalului de a recolta pacienții care se internează”, a declarat directorul medical, conf. dr. Golea, potrivit Știri de Cluj.

Bărbatul a fost ridicat vineri de acasă de poliţiştii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), care purtau echipamente de protecţie contra infectării cu noul coronavirus, şi dus la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Cluj-Napoca, unde a fost internat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Acesta susține că nu crede în coronavirus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net