Organizatorul unui concert la care a cântat Delia, amendat. Care a fost motivul

Ultima actualizare:

    Foto Mediafax
Foto Mediafax

Organizatorul unui concertpetrecut la o terasă din parcul Herăstrău din Bucureşti a fost amendat ieri de poliţişti cu 2000 de lei, pentru nerespectarea unor măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La evenimentul la care cânta Delia, poliţiştii au găsit la masă mai multe persoane decât numărul permis în pandemie. Potrivit surselor judiciare, este vorba despre o terasă din Herăstrău unde a fost organizat un concert al Deliei, transmite G4Media.

”Ieri, în jurul orei 19.00, Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă, din zona sa de competenţă, nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2. 000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. S-au efectuat verificări şi ulterior, dar nu au mai fost constatate abateri.”potrivit comunicatului Poliţiei transmis de sursa citată. 

De altfel, în Bucureşti timp de 24 de ore, 1.159 de noi cazuri COVID-19 au fost raportate de vineri până sâmbătă, potrivit adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net