Oreste Teodorescu organizează tabere de regăsire a sinelui la Vama Veche

Ultima actualizare:

    În această vară, vedeta de televiziune Oreste Teodorescu va fi lector în tabere de regăsire a sinelui, la Vama VecheFOTO: cursuri.ordo.ro
În această vară, vedeta de televiziune Oreste Teodorescu va fi lector în tabere de regăsire a sinelui, la Vama VecheFOTO: cursuri.ordo.ro

În această vară, vedeta de televiziune Oreste Teodorescu va fi lector în tabere de regăsire a sinelui, la Vama Veche. Sunt invitați să participe cei care doresc să afle cum să găsească ”armonia, echilibrul și sănătatea vieții”. O sesiune de cinci zile costă 1.490 de lei.

De când ”s-a lăsat” de televiziune, Oreste Teodorescu este profesor de dezvoltare personală și spiritualitate. El organizează tabere de regăsire a sinelui la Vama Veche pentru cei care își doresc o vacanță altfel.

”Temele propuse spre discuție, în cadrul cursurilor de peste zi, sunt pline de informații esențiale pentru armonia, echilibrul și sănătatea vieții tale. Serile liniștite și magice, petrecute în curtea plină de verdeață, în jurul focului de tabăra, condimentate cu meditații, discuții și lecturi din texte antice ale marilor înțelepți, sunt și ele momente speciale, de neuitat ale unei vacanțe altfel”, își ispitește Oreste pe cei dispuși să încerce o experiență la malul mării.

Taberele se vor desfășura între 22 și 27 iulie și 29 iulie - 03 august și au prețuri cuprinse între 1.390 de lei cu toaletă comună și 1.490 de lei cu toaletă în cameră.

Ce se întâmplă în taberele organizate de Oreste Teodorescu

Uite ce promite Oreste că va face la malul mării, într-un decor puțin sălbatic sau la un foc de tabără. ”Tabăra își propune o abordare serioasă asupra spiritualității și evoluției personale tratând un volum destul de mare de informații din religiile și culturile lumii în ceea ce privește viață, sensul, existența, trupul, sufletul și duhul Omului!”, spune fosta vedetă tv.

Iată temele lecțiilor:

Meditație,Tehnici de relaxare, Tainele Simbolurilor și ale Creației, Elemente de mistică Creștină, Facerea Universului și a lumii necreate,Trupul, Sufletul și Duhul, Mistică Numerelor , Limbajul Universului și Geometria Sacră, Misteriile antice, Inițierea, Energetică subtilă, , Angelologie - Universul angelic, Ființele din lumea nevăzută, Terapia bolilor spirituale,Tămăduirea sufletului în viziunea Patristică, Autovindecare și Control Emoțional, Rugăciunea, Contemplația și Meditația, Anatomia Spirituală, Principiile sănătății, Detoxifierea și Purificarea și încă multe altele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensie punct de pensie carte de munca carnete de munca calcule pensii lista
image
image
image
image
image
image
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net