Orașul din România unde ești amendat cu 1.000 lei dacă scuipi pe stradă

Ultima actualizare:

    Într-un oraș din România, cei care scuipă pe stradă, ar putea fi amendațiFoto: Click!
Într-un oraș din România, cei care scuipă pe stradă, ar putea fi amendațiFoto: Click!

Pe ordinea de zi a dezbaterilor publice dintr-un oraș din România a fost pus un regulament bazat pe codul bunelor maniere. Cine scuipa pe stradă, pune rufele la uscat în balcoanele care nu sunt închise, scutură covoare sau aruncă hârtii pe stradă, va primi amenzi usturătoare.

Acestea sunt doar câteva dintre prevederile regulamentului, programat să fie supus aprobării la următoarea ședință de Consiliu Local din Buzău, orașul unde va fi aplicat, informează Adevărul.ro.

Buzăul va avea așadar, propriul cod al bunelor maniere care impune numeroase restricții cetățenilor, îndreptate exact înspre gesturile devenite de mult timp un obicei pentru mare parte dintre români.

Sursa citată precizează că aruncarea sau abandonarea de hârtii. Ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, orice alte deșeuri pe domeniul public se va sancționa contravențional cu avertisment sau amendă cuprinsă între 500 și 1.000 de lei. Regula se aplică și în cazul celor care scuipă pe străzi, trotuare, în parcuri, spații verzi, zone de agrement, stații ale mijloacelor de transport local și de taxi.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net