Orășelul Copiilor, îngropat în mizerie. Cum au lăsat românii parcul, după sărbătoarea Paștelui

Ultima actualizare:

    Tomberon plin de gunoi, ambalaje aruncate pe bănci și pe josfoto: Captură Facebook
Tomberon plin de gunoi, ambalaje aruncate pe bănci și pe josfoto: Captură Facebook

Sticle de plastic aruncate pe jos, pahare de unică folosință ce se revarsă din coșurile pline de gunoi, spațiul verde acoperit de ambalaje. Toate acestea formează imaginea sumbră din parcul Orășelul Copiilor.

Unul dintre utilizatorii Facebook a decis să publice un filmuleț care arată situația tristă din Orășel. Imaginile filmate în sectorul 4 al Capitalei nu surprind tocmai portretul unei presupuse capitale europene. Persoanele care au vrut să se bucure de timpul frumos de afară, în a doua zi de Paște, s-au lovit de munți de gunoi, împraștiat pretutindeni: alei, spațiu verde și în împrejurul tomberoanelor. Nici măcar băncile nu au scăpat de furia vizitatorilor, care au decis să-și lase ambalajele și resturile de mâncare fix în locul destinat șederii.

Din imagini se poate observa cum pubelele sunt pline-ochi și în jurul lor s-au adunat grămezi impresionante de gunoi, iar aleile sunt acoperite de ambalaje, resturi de porumb fiert, farfurii și pahare de unică folosință, sticle goale de apă și alte resturi menajere.

Cei ieșiți în parc nu par să observe mizeria, continuându-și liniștiți plimbarea, iar echipele de curățenie, care ar trebui să intervină într-o astfel de situație, dispar cu desăvârșire din peisaj.

Orășeulul Copiilor, a inaugurat anul trecut o tiroliană de 300 de metri și este printre cele mai vizitate parcuri bucureștene. În fiecare săptămână, parcul strange sute de familii cu copii, care vin pentru destindere sau pentru a se bucura de atracțiile parcului de distracții.

Utilizatorul care a decis să publice video-ul a comentat în completarea acestuia: „ca la români”.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net