Oprea, despre fuziunea PMP cu UNPR: «Decizia nu reflectă opinia mea»

Ultima actualizare:

    Gabriel Oprea se dezice de decizia UNPRFoto: Facebook
Gabriel Oprea se dezice de decizia UNPRFoto: Facebook

Gabriel Oprea, președintele fondator al UNPR și cel care a demisionat din funcția de lider al partidului în urmă cu doar câteva zile, nu este mulțumit de fuziunea dintre UNPR și PMP. Formațiunea politică pe care a înființat-o a fost "înghițită" de cea a lui Traian Băsescu.

Despre întreaga situație, Oprea a scris pe Facebook, acolo unde a negat orice fel de relație privilegiată cu Băsescu, dar a spus și că nu a avut niciun fel de rol în decizia fuziunii, pe care de altfel nici nu o aprobă, întrucât acest lucru duce la dispariția partidului pe care l-a creat.

"Nu am avut niciun rol în decizia pe care a luat-o UNPR. Nu mai sunt membru al partidului și nu particip la luarea deciziilor în partid. Demisia mea din UNPR nu este un act formal sau un gest de imagine, ci este o realitate cât se poate de concretă. Sunt un om serios și, dacă spun un lucru, așa fac. Nu aș fi avut cum să particip la această decizie de vreme ce ea nu reflectă opiniile mele. Personal, îmi pare rău că proiectul UNPR, ca partid de sine stătător, dispare. Ideea unei relații privilegiate cu Traian Băsescu este inca un neadevar. Și mă miră că tocmai PNL lansează în spațiul public astfel de ipoteze. Traian Băsescu a fost președintele României și l-am sprijinit în tot ceea ce ține de siguranța națională, așa cum fac și în cazul lui Klaus Iohannis. Am făcut acest lucru din convingerea mea de militar și nu din rațiuni politice. Iar acest lucru îl pot confirma foarte mulți din liderii PNL care presupun că nici nu au văzut acest comunicat înainte de a fi transmis presei. Nu îi sunt dator cu nimic lui Traian Băsescu și nici el mie. Ne respectăm, dar nu vedem lucrurile în același fel atunci când vine vorba despre România", au fost cuvintele lui Oprea, scrise pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net