Onţanu şi-a amendat adjunctul pentru gunoiul din sector

Ultima actualizare:

Neculai Onţanu este secretar general Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) şi preşedinte UNPR Bucureşti. Patronul firmei amendate, Ilie Ciuclea, este preşedintele departamentului de politici în protecţia mediului şi sociologie din cadrul UNPR.

5.000 de lei trebuie să plătească firma care se ocupă de ridicarea gunoiul în sectorul 2. Amenda a venit în urma mai multor sesizări primite de la locatarii din cartierul Baicului. În această zonă angajaţii firmei nu au venit să ridice deşeurile, lucru verificat şi constatat înclusiv de edilul-şef. Tot astăzi, cei de la Supercom au fost obligaţi să ridice gunoiul menajer de la asociaţiile de proprietari şi să respecte termenele de evacuare a deşeurilor prevăzute în contractele cu populaţia.

Poliţia Locală a sectorului 2 va efectua în perioada următoare controale în cartiere pentru a identifica alte zone în care nu au fost ridicate deşeurile. Bucureştenii din sectorul 2 pot face sesizări cu privire la nerespectarea programului de ridicare a deşeurilor la 0800.800.386 – telverde Primăria Sectorului 2 şi 021.9654 - dispecerat S.C. Supercom S.A.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net