«Omul» lui Diaconescu, săltat pentru prostituţie cu «băieţei» FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doru Iuga, director de programe la postul OTV, s-a trezit ieri dimineaţă la ora 6.00 cu mascaţii la uşă. Motivul: mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu apare într- un dosar de proxenetism, prostituţie masculină, sex cu minori.

250 de poliţişti şi mascaţi au descins ieri, dis-de-dimineaţă, la 27 de adrese, din Bucureşti şi Ilfov, cu mandate de aducere pentru persoane implicate într-o reţea de proxenetism şi prostituţie masculină.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au aflat de reţea în timp ce anchetau un dosar de şantaj în care a fost cercetat directorul de programe de la OTV, Doru Iuga (31 de ani), împreună cu patronul postului, Dan Diaconescu.

Mascaţii au ridicat din casa otevistului calculatorul, dosare şi alte bunuri, pentru anchetă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Astfel, Iuga avea telefoanele ascultate. Anchetatorii au interceptat discuţii din care ar fi rezultat că Iuga se ocupă cu plasarea unor băieţi minori care se prostituează, beneficiari fiind oameni de afaceri nemţi şi români.

Anchetatorii au descins în apartamentul lui Iuga de pe strada Năsăud în jurul orei 6.00. La percheziţiile care au durat mai bine de şapte ore au participat procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, dar şi comisari de la Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei.

Potrivit martorilor, oamenii legii au căutat în toate colţurile casei probe incriminatorii, care să dovedească implicarea sa în această reţea de prostituţie şi de acte sexuale cu minori.

Doru Iuga: «Acasă sunt ca un musafir»

„S-au uitat şi-n frigider şi-n aragaz după probe, dar nu ştiu ce au găsit. La sfârşit au plecat cu calculatorul, laptopul şi mai multe CD-uri de-ale lui", a declarat, pentru „Adevărul", Anica Petre, o pensionară în vârstă de 69 de ani, care locuieşte deasupra apartamentului lui Doru Iuga.

Femeia şi administratorul blocului au fost martori la percheziţii. „Eu am stat cu mama lui, doamna Elena, în bucătărie, cât au căutat poliţiştii.Doamna Iuga era distrusă, săraca, şi este sigură că băiatul ei este nevinovat. Oricum, Doru este un băiat foarte respectuos şi timid, nu cred că ar fi fost în stare de aşa ceva", a mai spus ea. După percheziţii, Iuga a fost dus la Poliţia Capitalei pentru audieri.

Acelaşi scenariu a fost la domiciliile unor oameni de afaceri români şi străini, printre care Doru Bratu, fotbalist legitimat la Rapid II, omul de afaceri german Zander Klaus şi Andrei Staicovici, cu afaceri în Capitală. Procurorii vor depune azi la Tribunalul Municipiului Bucureşti propuneri de arestare preventivă a acuzaţilor, au mai susţinut sursele citate.

Şi-a micşorat stomacul şi a slăbit 70 kg

Anul trecut, directorul OTV a luat decizia să dea jos câteva zeci de kilograme. A încercat ani de zile cu mâncare naturistă, regimuri de toate felurile, dar nu a reuşit să slăbească. În toamnă, a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, în urma căreia a scăpat de 70 kg. De la 150 kg, acum cântăreşte jumătate.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA FOTOGALERIE

Citeşte şi:

Doru Iuga, director OTV, implicat în proxenetism şi prostituţie

Ancheta în care este implicat Doru Iuga, legată de violarea şi uciderea unui băieţel în 2004!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net