”Omul cu tricolorul” a fost internat la Spitalul Obregia după ce a amenințat că se aruncă de pe Casa Radio

Ultima actualizare:

    Cezar Avrămuță a stat șapte ore pe Casa Radio din Capitală
Cezar Avrămuță a stat șapte ore pe Casa Radio din Capitală

Este persoanjul nelipsit de la protestele din Piața Universității. Toată lumea îl cunoaște ca ”omul cu tricolorul” pentru că el asta face: strigă lozinci și flutură cu putere un streag uriaș. Vineri a stat șapte ore pe casa Radio din capitală și a amenințat că se aruncă în gol.

Cezar Avrămuţă, cunoscut ca omul cu steag, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie ”Alexandru Obregia”, după ce vineri a stat șapte ore pe Casa Radio, amenințând că se sinucide.

O ambulanţă şi un echipaj de poliţie au fost la fața locului. Abia după șapte ore de negocieri, Cezar  Avrămuţă a acceptat să coboare, întrucât o rafală de vânt i-a luat steagul, scrie Mediafax. Era foarte agitat şi ameninţa că se va urca din nou pe Casa Radio şi se va arunca dacă nu-i va fi dat steagul. Până la urmă bărbatul a acceptat să urce în ambulanţă şi să-i fie făcute nişte analize minime.

Asistenta de pe ambulanţă a cerut sprijinul Poliţiei să îl ducă la spital ţinând cont de starea de agitaţie a acestuia. Avrămuţă a refuzat internarea, explicându-i-se că este în avantajul lui să fie evaluat medical. Bărbatul nu s-a mai opus și a fost dus la spital, fără a fi imobilizat.

”Putea să-şi facă rău lui sau celor din jur. De aceea, bărbatul este supus unei expertize a unei comisii de specilitate, formată din trei medici, care va stabili dacă suferă sau nu de tulburări psihice. Comisia stabileşte şi dacă bărbatul rămâne internat împotriva voinţei sale, prin procedura internării nevoluntare stabilită de lege pentru astfel de cazuri. Dacă o peroană se urcă pe o macara, pe o clădire şi-şi pune viaţa în pericol, este dus obligatoriu la comisia medicală care decide oportunitatea internării nevoluntare sau voluntare după caz”, a explicat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Obregia, Rodica Năstase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net