Omul care a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata

asfalt.jpg

a asfaltat singur un drum judetean hunedoara
”Vecinul nostru, nea Ion, a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă şi o lopată de ultimă generaţie
Foto: Fundația Dacica

Localnicii care s-au săturat să aştepte intervenţia autorităţilor pe un drum judeţean din Munţii Orăştiei au ieşit cu roaba şi lopata pentru a-l repara. Porţiuni din Drumul Judeţean 668 spre Cetatea dacică Piatra Roşie şi spre Peştera Cioclovina au rămas degradate, dar le repară nea Ion.

Se întâmplă în România. Oamenii din comuna Boșorod, județul Hunedoara, s-au săturat de noroaie și gropi pe drumul județean. Le-a rezolvat nea Ion, cu roaba și lopata din dotare.

A reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata

Drumul Judeţean 668 A, din comuna Boşorod, Munţii Orăştiei, a fost în ultimii ani devastat de viituri, scrie adevarul.ro.

Traversează pădurile de pe Valea Luncanilor până în apropiere de Cetatea dacică Piatra Roşie, însă nu a mai fost modernizat, la fel ca alte sectoare de drumuri judeţene din zonă.

a_asfaltat_drumul.jpg

a_asfaltat_drumul judetean cu lopata si cu roaba-hunedoara
Localnicii care s-au săturat să aştepte intervenţia autorităţilor pe un drum judeţean din Munţii Orăştiei au ieşit cu roaba şi lopata pentru a-l repara
Fotografii: Fundaţia Dacica

Ploile îl fac adesea impracticabil, însă oamenii din satele de munte nu îşi mai pun speranţe în ajutorul autorităţilor. Unii dintre ei s-au apucat singuri de reparaţii şi le-au transmis un mesaj ironic reprezentanţilor Consiliului Judeţean Hunedoara.

”La doar un an şi jumătate de la ploile şi viitura care au afectat partea carosabilă, au demarat lucrările de reparaţii la drumul judeţean DJ 668 A. Câştigătorul licitaţiei este vecinul nostru, nea Ion. El a promis că va folosi la astuparea gropilor o roabă şi o lopată de ultimă generaţie. Mulţumim Consiliului Judeţean Hunedoara pentru atenţie”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook Fundaţia Dacica, scrie adevarul.ro.

În ultimii ani, mai multe drumuri locale din comuna Boşorod au fost modernizate, în timp ce porţiuni din Drumul Judeţean 668 spre Cetatea dacică Piatra Roşie şi spre Peştera Cioclovina au rămas la fel de degradate, în aşteptarea intervenţiilor anunţate de CJ Hunedoara.

Citește și:

El e primarul care s-a amendat singur!

A pus mâna pe lopată şi a reparat singur un drum comunal

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1