Omul care a a furat bijuteriile Monicăi Gabor, în premieră la tv: «Aveam acces la seif, eu l-am montat»

CLIIMA20140221_0072_1.jpg

Daniel, fratele Mădălinei Apostol (captură Antena 1)

Daniel Apostol, fratele Mădălinei Apostol, a venit în platoul emisiunii "Acces direct" pentru a vorbi despre cazul furtului bijuteriilor Monicăi Gabor.

"Eu nu ştiu să fiu dat în urmărire generală. În ultima lună am fost în 13 state şi nu am avut probleme cu paşaportul", a spus bărbatul.

"N-am ştiut că bijuteriile sunt ale Monicăi. Aveam acces la seif penbtru că eu l-am montat. Ştiam cifrul, eu am montat camerele de filmat, tot. Eu am renovat apartamentul. Stăteam acolo de două luni", a continuat el.


"Eu n-am ştiut o secundă ce se află în seif. Eu am vrut să iau actele casei mele. Când am luat bijuteriile, nu m-am gândit la nimic. Nu am ştiut că sunt ale Monicăi. M-am uitat puţin pe ele şi am văzut pe nişte brăţări numele celor doi nepoţi ai mei şi atunci am crezut că sunt ale surorii mele. Eu mă certasem cu soţia mea şi băusem mai mult".

CLIIMA20140214_0104_1.jpg

Bijuteriile au fost găsite de poliţişti (captură video)

Mădălina Apostol a plâns în direct

Mădălina Apostol (foto dreapta), prietena Monicăi Gabor şi a Biancăi Drăguşanu, a intrat în direct în emisiune şi a început să plângă. Cu toate acestea, ea a a spus că nu va mai da înapoi, adică nu va mai retrage plângerea.

În urma furtului, Mădălina Apostol a făcut plângere la poliţie, fiind acuzaţi fratele ei, Daniel, şi fiul de 19 ani al acestuia, Alexandru.

La emisiunea Simonei Gherghe, Daniel Apostol a spus că băiatul lui nu are nicio vină în acest furt. "Eu am îngropat bijuteriile, după ce s-au culcat cei din familia mea".

El a spus că şi-a dat seama de amploarea cazului când se afla la Londra şi s-a uitat pe Internet. Atunci a decis să se întoarcă în România şi să facă lumină. "Am venit la această emisiune pentru fiul meu, ca să nu fie acuzat pe nedrept".

În platou s-a aflat şi Mariana, soţia lui Daniel Apostol, care a acuzat-o pe cumnata ei că nu a avut bunăvoinţă să-i scoată pe cei trei copii implicaţi din acest dosar.

Daniel a mers la poliţie

Fratele Mădălinei Apostol a plecat din emisiunea "Acces direct" la poliţie, însoţit de un avocat, pentru a lămuri problema bijuteriilor furate.

"Nu ştiam ale cui sunt, ce valoare au... Dacă voiam să le scot din ţară, le scoteam. Dar le-am ascuns conştient că am făcut ceva rău. Am plecat din ţară şi cu nişte bani. O să calculez, să văd câţi au fost", a punctat el.

Mădălina Apostol susţine că, pe lângă bijuterii, au dispărut şi 10.000 de euro.

VIDEO Aurul lui Moni, îngropat sub cuşca lui Grivei


Loading...