«Omul care aduce cartea», dorit de TVR: Mihăilescu poate reveni la TV

dan_c_mihailescu.jpg

dan c mihailescu
Dan C. Mihăilescu a fost, încă din anul 2000, «Omul care aduce cartea»
foto: Adevărul

La sfârșitul anului 2015, conducerea PRO TV a ales să renunțe la o emisiune existentă în grila de programe de 15 ani. Dan C. Mihăilescu, „Omul care aduce cartea”, a apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor în ultima zi din an, aceea fiind și ultima zi de emisiune.

Criticul literar a ales să nu comenteze dintr-o perspectivă critică decizia superiorilor săi, susținând că este perfect normal ca PRO TV să renunțe la „o emisiune care nu aduce niciun beneficiu financiar postului, indiferent de prestigiul simbolic aferent”. Acum, se pare că Dan C. Mihăilescu va reveni la televizor, însă de această dată, în colaborare cu Televiziunea Română.

Împreună cu jurnalista Mădălina Pușcalău, fosta realizatoare la B1, Mihăilescu se află în discuții cu cei din conducerea TVR pentru realizarea unei noi emisiuni, potrivit paginademedia.ro. Irina Radu, directorul interimar ar Societății Române de Televiziune (SRTv) a confirmat că angajările la Televiziunea Română se fac în perioada mandatului său la conducerea trustului, pe o durată de șase luni.

Loading...

Citește și

  • sigla pro tv

    A ajuns cuțitul la osul financiar al televiziunii înființate în urmă de 20 de ani de Adrian Sâtbu, Conducerea PRO TV a decis să renunțe la o emisiune care există în grila de programe de 15 ani. „Omul care aduce cartea”, realizată de criticul literar Dan C. Mihăilescu (61 de ani), va putea fi urmărită ultima oară la PRO TV în ultima zi a anului.

  • sigla pro tv

    PRO Tv trece prin schimbări importante de o bună bucată de vreme. Noua conducere pare hotărâtă s-o rupă definitiv cu trecutul legat de numele lui Adrian Sârbu. După ce au renunțat la emisiuni și seriale-simbol, a venit rândul siglei. Conform informațiilor oferite de Mediafax, noua siglă nu va mai fi colorată, ci alb-negru și semitransparentă.

  • Dacă pe prăpădul ăsta social de sfârșit de an și de început al prăbușirii societății românești, în acord cu relația Stat-Biserică… început consemnat de președintele liberal-lutheran Johannis… dacă acum, cineva de la tine, vreun scribălău cu mânecuțe și ochelari tăiați pe coada nasului, a decis să taie emisiunea ”Omul care aduce cartea”… ei bine, ăla, ”Omul care taie cartea” e un imbecil.

  • victor newman

    PRO TV a intrat în zodia tăierilor de costuri. Postul de televiziune a decis să renunțe la serialul „Tânăr și neliniștit”, pe care l-a difuzat începând cu anul 1996. În ultimul an, serialul fusese exilat pe postul tv ACASĂ.