«Omul care aduce cartea», dorit de TVR: Mihăilescu poate reveni la TV

Ultima actualizare:

    Dan C. Mihăilescu a fost, încă din anul 2000, «Omul care aduce cartea»foto: Adevărul
Dan C. Mihăilescu a fost, încă din anul 2000, «Omul care aduce cartea»foto: Adevărul

La sfârșitul anului 2015, conducerea PRO TV a ales să renunțe la o emisiune existentă în grila de programe de 15 ani. Dan C. Mihăilescu, „Omul care aduce cartea”, a apărut pe micile ecrane ale telespectatorilor în ultima zi din an, aceea fiind și ultima zi de emisiune.

Criticul literar a ales să nu comenteze dintr-o perspectivă critică decizia superiorilor săi, susținând că este perfect normal ca PRO TV să renunțe la „o emisiune care nu aduce niciun beneficiu financiar postului, indiferent de prestigiul simbolic aferent”. Acum, se pare că Dan C. Mihăilescu va reveni la televizor, însă de această dată, în colaborare cu Televiziunea Română.

Împreună cu jurnalista Mădălina Pușcalău, fosta realizatoare la B1, Mihăilescu se află în discuții cu cei din conducerea TVR pentru realizarea unei noi emisiuni, potrivit paginademedia.ro. Irina Radu, directorul interimar ar Societății Române de Televiziune (SRTv) a confirmat că angajările la Televiziunea Română se fac în perioada mandatului său la conducerea trustului, pe o durată de șase luni.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net