Omorât din joacă în pauza dintre ore

Ultima actualizare:

    † Alexandru avea 14 ani, era elev în clasa a VII-a  şi mai avea încă şase fraţi
† Alexandru avea 14 ani, era elev în clasa a VII-a şi mai avea încă şase fraţi

Durere fără margini pentru părinţii unui băieţel de 14 ani, din Filiaşi, Dolj. Luni dimineaţă, aveau să îl vadă în viaţa pentru ultima dată, în timp ce se pregătea să plece la şcoală. Joaca, în timpul recreaţiei, cu un coleg, i-a fost fatală copilului.

Alexandru Popescu era elev în clasa a-VII-a şi nu obişnuia să se implice în scandaluri cu colegii. Luni, însă, în timpul unei recreaţii, el şi Iulian Gugu, s-au împins, după cum au povestit ceilalţi copii.

„Cei doi s-au împins în clasă. Alexandru s-a dezechilibrat, iar cel mai probabil s-a lovit cu capul de dulap sau de uşa clasei. Între ei a fost doar o simplă joacă", a povestit şi Dan Dinu, directorul şcolii generale din Filiaşi.

Colegii lui Alexandru şi angajaţii şcolii au aprins ieri lumânări în memoria lui

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Colegii de clasă au spus că în momentul în care l-au văzut pe Alexandru la pământ au crezut că este doar o joacă. „Noi l-am scos pe braţe în curte. Când au ajuns medicii, abia mai putea să respire", a spus un elev.

Alexandru a fost dus de urgenţă la spital, dar a murit două ore mai târziu. Părinţii băiatului sunt în stare de şoc şi au declarat că nu ştiu mare lucru despre ce s-a întâmplat la şcoală. „Când am ajuns la spital, era vânăt la faţă. Am strigat la el, dar degeaba. Până miercuri dimineaţa nu am aflat ce s-a întâmplat, nu ştim dacă a fost o joacă sau dacă s-au certat", a declarat mama copilului, Irina Popescu.

simeon stalpnicul png

La şcoală s-a demarat o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Înainte de dramaticul incident, copiii au avut ora de religie, iar profesoarea a scris pe tablă: "Faptele rele sunt încălcări ale voii lui Dumnezeu". Ca un blestem, propoziţia a rămas scrisă şi astăzi pe tablă, în clasă.

Tatăl elevului agresor: «Fiul meu plânge încontinuu!»

Tătăl lui Iulian Gugu susţine că fiul lui a suferit un şoc emoţional. „De marţi, de când s-a întâmplat incidentul, Iulian plânge încontinuu. Aseară l-a visat pe Alex şi a început să îi strige numele în somn. Cei doi s-au îmbrâncit în joacă, iar de aici la ce s-a întâmplat nu a mai fost decât un pas", a spus Luţu Gugu.

Fetiţă de 9 ani, moartă în wc-ul şcolii

DÂMBOVIŢA. Tragedie la Şcoala Generală din satul Viişoara. Trei colege se jucau în spatele haznalei şi s-au urcat pe placa de beton care acoperea fosa septică. Într-o clipă de neatenţie, una dintre fetiţe a fost prinsă sub placa de beton grea de peste 100 de kilograme care nu era fixată foarte bine şi toate trei au căzut înăuntru.

Doar două fetiţe au scăpat cu viaţa. Una dintre ele, în vârstă de 8 ani, a fost scoasă de salvatori, înecată.

A ucis un elev în faţa liceului

CRAIOVA. Scandal încheiat tragic, în apropierea Liceului Tudor Arghezi. Doi elevi au fost atacaţi cu un cuţit de un fost coleg de liceu. Unul dintre ei a murit. Anchetatorii spun că Andrei Eduard Goreci şi Cristian Manea ar fi fost urmăriţi de atacator pe drumul spre şcoală.

Când au ajuns într-o zonă în care nu existau prea mulţi martori, Romel Voicu, un fost coleg de liceu de-al tinerilor a scos un cuţit şi i l-a înfipt, de mai multe ori, în inimă lui Andrei, apoi a fugit. Băiatul a apucat să mai meargă câţiva metri, apoi s-a prăbuşit, în stradă, într-o baltă de sânge.

Înjunghiat în şcoală

BUCUREŞTI. Un băiat de 17 ani de la Liceul Teoretic „Benjamin Franklin", din sectorul 3, a fost bătut cu bestialitate, în septembrie 2011, de doi indivizi necunoscuţi. Scandalul a început la ora de Istorie, unde Nicolae A., de 17 ani, a avut un schimb de replici cu o colegă de clasă.

Aceasta şi-a chemat doi prieteni care au pătruns în curtea liceului şi, în pauză, l-au atacat pe băiat cu cuţite.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net