Olt: Doi părinți și-au văzut băiețelul de 6 ani murind în fața lor, la scăldat

elicopter-smurd.jpg

elicopter SMURD prabusit
În localitate a aterizat și un elicopter SMURD
Foto: Arhivă Click!

Tragedie pentru o familie din Văleni, județul Olt! Veniți să se răcorească pe malul râului Vedea, doi părinți și-au pierdut în apă copilul mijlociu. Băiețelul de 6 ani a murit înecat.

S-a stins din viață chiar sub ochii părinţilor! Un copil de 6 ani s-a înecat, iar sora lui de 7 luni a fost la un pas de aceeași tragedie după ce mama l-a scăpat pe bebeluș în apă în încercarea de a-l salva pe celălalt.

Nenorocirea s-a petrecut marți după-amiază, în satul Văleni. Părinții și-au luat toți cei trei copii, de 7 luni, 6 ani şi 9 ani, și au ieşit la râu, la scăldat, ziua fiind deosebit de caldă. Copiii cei mari s-au bucurat nespus de apa râului Vedea, până în momentul în care mama nu l-a mai zărit deasupra apei pe băiatul de 6 ani. A intrat în panică, iar în încercarea de a-l salva, a scăpat şi copila de 7 luni în apă. A reușit să o scoată rapid la suprafaţă, scrie adevarul.ro. 

A fost resuscitat zeci de minute 

Imediat au dat alarma la 112, iar mai mulţi localnici au început să-l caute în apă pe băiat. Acesta a fost scos după zeci de minute, spun reprezentanţii ISU Olt, la faţa locului ajungând mai întâi un echipaj SMURD şi unul al Ambulanţei Olt, echipa de scafandri fiind în cele din urmă întoarsă din drum după ce băiatul a fost scos la suprafaţă.

Din nefericire, manevrele de resuscitare executate zeci de minute au fost zadarnice. Pentru băiat a aterizat şi un elicopter SMURD, dar nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.  Bebeluşul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigații. 

 

Citește și:

 

Ce tragedie! Viitura i-a înecat unei mame toţi cei patru copilaşi

 

Un bărbat de 32 de ani din Ilfov s-a înecat la Costineşti

 

 

Loading...

Citește și

  • militar inecat navodari

    Un militar în vârstă de 33 de ani din Constanţa s-a înecat în Marea Neagră, miercuri,12 iunie, după ce a mers în zona digului de sud din Năvodari pentru a culege rapane. El era încadrat ca bucătar la bordul unei nave militare. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, dar în ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale bărbatul nu a putut fi salvat, iar acestea au fost nevoite să declare decesul.

  • Cinci turişti au murit înecaţi pe litoral în două zile, iar, cel mai des, astfel de tragedii se întâmplă pentru că oamenii nu respectă recomandările salvamarilor. Click! îţi spune care sunt regulile pe care trebuie să le urmezi pentru a-ţi proteja viaţa când mergi la mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1