Olguța Vasilescu: «Să ieşim şi noi în stradă. Parlamentarii USR dorm în sala de plen ca orice homeless»

Ultima actualizare:

    Lia Olguța Vasilescu este ministrul Munciifoto: Arhiva Personală
Lia Olguța Vasilescu este ministrul Munciifoto: Arhiva Personală

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a făcut apel la o contramanifestație. Politiciana a declarat, sâmbătă (4 februarie), că și social-democrații trebuie să protesteze, exprimându-și dezacordul față de comportamentul parlamentarilor USR.

Lia Olguța Vasilescu a scris, pe profilul personal de Facebook, că protestele nu sunt justificate și că tehnocrații vor să se întoarcă la guvernare. „«Abrogați și plecați». Așa cum intuiam, nu ordonanța e problema sau, mai bine zis, nu faptul că nu am știut să o explicăm. Ci că tehnocraţii, care sunt toţi la miting, vor să revină la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjuraţi, ameninţaţi, stresaţi”, a fost mesajul publicat de politiciană.

„Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputaţi care te urmăresc şi la toaletă să te filmeze cu telefonul şi să strige după tine tot felul de insulte, deputaţi care dorm de patru nopţi în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arăta că au cucerit cea mai importantă instituţie a statului", a mai scris minisrul Muncii.

„Eu cred că ar trebui să organizăm şi noi un miting! Noi, «ciuma roşie», care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim şi noi! Cred că trebuie să ieşim în stradă! Parlamentul e sufrageria unor domni şi doamne fără locuinţă momentan şi avem senzaţia că îi deranjăm când venim dimineaţa la serviciu. Şi par şi un pic stresaţi că nu au avut unde sa facă duş“, a conchis Lia Olguța Vasilescu. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net