Olguţa nu s-a plâns de condiţiile din arest. Alţii au ieşit traumatizaţi

Ultima actualizare:

    Lia Olguţa Vasilescu a scăpat de cătuşe, însă va sta arestată la domiciliu
Lia Olguţa Vasilescu a scăpat de cătuşe, însă va sta arestată la domiciliu

Spre deosebire de alţi deţinuţi celebri, Olguţa Vasilescu a ieşit zâmbind din Arestul Poliţiei Capitalei. Mai mult, primarul Craiovei spune că-n “beciul domnesc” condiţiile nu sunt aşa dure cum se spune.

Primarul Craiovei s-a simţit bine în arest

Lia Olguţa Vasilescu a scăpat de cătuşe, însă va sta arestată la domiciliu. Primarul Craiovei îşi va ispăşi pedeapsa în apartamentul în care locuieşte cu părinţii şi cu băiatul ei, în vârstă de 6 ani. La ieşirea din Arestul Poliţiei Capitalei, Olguţa a precizat că “beciul domnesc” nu e aşa dur cum se spune.

Primarul Craiovei spune că-n “beciul domnesc” condiţiile nu sunt aşa dure cum se spune
Primarul Craiovei spune că-n “beciul domnesc” condiţiile nu sunt aşa dure cum se spune

“M-am simţit bine în arest, condiţiile nu sunt aşa dure cum se spune. Am fost foarte bine primită de toată lumea, de tot personalul, am stat în cameră cu două doamne foarte drăguţe care m-au făcut să mă simt bine”, a declarat aceasta potrivit România TV. Primarul Craiovei a fost plasat în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă, iar Olguţa Vasilescu a anunţat deja că o va contesta.

Miercuri, Lia Olguţa Vasilescu a fost reţinută de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzată de luare de mită (patru infracţiuni), folosirea autorităţii sau influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracţiuni) şi spălare de bani.

Elena Udrea a ieşit traumatizată

Elena Udrea a explicat că a fost afectată mult de perioada petrecută în arest. Ea susţine că femeile de acolo sunt ţinute în condiţii inumane şi că oricine ajunge la închisoare, pleacă de acolo bolnac pe viaţă. 

Elena Udrea
Elena Udrea

“Erau foarte multe femei care suportau aceleași condiții inumane pe care le am suporat și eu. Eu, fiind o persoană publică, a fost impactul foarte mare, că nu am putut să fac nimic. Ceea ce se întâmplă într-un arest preventiv, în arestul Capitalei, mai puțin în penitenciar, este grav. Că nu am putut să mă coafez nu e o dramă, dar că nu am putut să fac mișcare, te afectează psihic. Cine pleacă din închisoare, pleacă bolnav pentru toată viaţa”, a spus Elena Udrea, la B1 TV. 

Mai mult, Elena Udrea a anunţat că va depune la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) o plângere pentru faptul că, în arest, statul român nu asigură condiţii umane persoanelor lipsite de libertate.

Radu Mazăre
Radu Mazăre

Nici Radu Mazăre nu a fost încântat de timpul petrecut în arest. Spre exemplu, spune el, acolo timpul trece extraordinar de greu. S-a întâmplat deseori ca la ora 9 să se deschidă vizeta şi să se strige: „Cutărescu, la DNA“. „Tu habar nu ai. Nu ştii în ce dosar eşti chemat, nu ştii dacă avocaţii ţi-au fost anunţaţi. Eşti chemat la instanţă fără să ştii Lipsa asta de infomaţie pe care o ai este terorizantă, pentru că te ia din pat şi urlă ca în cinci minute să fii gata. «Nu m-am spălat pe dinţi», spui tu, dar ţi se răspunde: «A venit escorta, trebuie să fiţi gata». Nu e omeneşte“,declara fostul primar al Constanţei, potrivit realitatea.net.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net