Olandezul suspectat că ar fi ucis fetița din Dâmbovița s-a sinucis. A intrat cu mașina într-un TIR

ucigas_0.jpg

Johannres Visscher, suspectul principal în acest caz, s-a sinucis
Foto: Twitter

Olandezul în vârstă de 47 de ani care a fost suspectat că a răpit-o și ucis-o pe Mihaela, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul a intrat cu mașina într-un TIR.

Incidentul s-ar fi petrecut pe o autostradă din Olanda.Suspectul s-a sinucis, potrivit digi24.ro. Johannres Visscher a plecat în Amsterdam sâmbătă. 

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a sinucis, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. El fusese pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire. Ambasada Olandei a reacţionat după punerea sub acuzare, exprimându-şi regretul şi anunţând că autorităţile din ambele ţări sunt în contact direct pe acest subiect. ”Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei fetiţe la Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt pregătite să acorde sprijin colegilor români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, anunţă reprezentanţa diplomatică. Parchetul General a preluat, luni, instrumentarea dosarului, având în vedere ”elementele de extraneitate, precum şi desfăşurarea cercetărilor pe raza mai multor judeţe”.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița a prezentat urme de violență pe corp.

Camerele de supraveghere au surprins-o ultima oară la câteva sute de metri de casă, unde fetița nu a mai ajuns. De atunci, copila nu a mai fost văzută. Vineri după-amiază (20 septembrie), ora 17:18, Adriana Fieraru a fost surprinsă pe camere plecând de la școală. În capătul străzii din Gura Șuții, eleva s-a despărțit de doi colegi și a plecat singură spre casă. Drumul durează 10 minute pe jos, însă fetița nu a mai ajuns niciodată.

fetita_rapita_mihaela.jpg

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a sinucis

Fetița a fost dispărută timp de trei zile

„Eram cu altă vecină. Vorbeam şi mă uitam de ea. Zic: ”nu mai vine Adriana”. Nu mai vine, zic: ”hai, că o veni, hai, că o veni”. Am văzut că nu mai vine, am luat bicicleta şi am luat-o pe aici. (...)  Aici, ce s-a întâmplat, nu se mai ştie de copilul meu. Copilul meu de aici e luat. Copilul meu cred că nici nu a apucat să facă aşa. Mi-a luat-o cineva! A oprit maşina, a băgat mâna în copil, a luat-o şi a plecat cu el”, a declarat Angela Fieraru, mama fetiței dispărute. 

Părinții au anunțat dispariție fetei la opt și jumătate seara. După cazurile Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, din Caracal, plângerea lor a fost luată imediat în serios de autorități, Fata a fost căutată peste noapte cu sprijinul polițiștilor din Găești și Mătăsaru. În operațiunea de căutare au fost implicați și mulți voluntari.

„Mai ales la un caz din ăsta mediatizat mult, şi cu Caracalul şi cu astea, toată lumea, cu mic cu mare, ne-a dat o mână de ajutor să patrulăm.”, a declarat primalul comunei Gura Șuții, Dinu Constantin.

Aproape 120 de jandarmi şi poliţiştii, însoţiţi de câini de căutare, au continuat să patruleze în localitate. 70 de automobile au fost oprite şi vrificate. Zeci de localnici au acceptat să le fie percheziţionate casele. Printre ei, şi profesorii Adrianei.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1