Olandezul care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani şi-a cerut iubita de soţie în direct la tv

Ultima actualizare:

    Maşina folosită de criminalul olandezfoto: captură video Antena 3
Maşina folosită de criminalul olandezfoto: captură video Antena 3

În urmă cu 7 ani, olandezul acuzat că a uciso-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, părea cu totul un alt bărbat. În 2012, Joop Visscher apărea în direct la televizor şi îşi cerea în căsătorie logodnica. Gestul incredibil făcut de bărbat i-a sensiblizat atunci pe oameni, dar iată că în 2019, asistăm la o crimă oribilă comisă de acelaşi bărbat, care potrivit autortăţilor olandeze şi-ar fi luat viaţa intrând cu maşina într-un TIR.

În 2012, olandezul suspectat că a ucis-o pe Adriana, fata de 11 ani, răpită și ucisă în județul Dâmbovița, apărea în direct la televizor stârnind una adevărat val de emoţie. Johannes Visscher s-a așezat în genunchi și și-a cerut iubita de soție.

"Suntem împreună de aproape un an. Aș vrea să profit de acest moment, în fața tuturor acestor oameni, pentru a-ți pune marea întrebare. Monique Wouter, vrei să te căsătorești cu mine?”, declara olandezul, vizibil emoționat. Gestul incredibil făcut de bărbat i-a adus simpatie. 

Nu acelaşi lucru se întâmplă acum după crima care a îngrozit întreaga ţară. Olandezul ar fi răpit-o pe Adriana şi ar fi ucis-o cu sânge rece după doar 35 de minute de la momentul în care a urcat-o în maşina închiriată. 

Ce spune o altă iubită a lui Joop Visscher

Între timp joop Visscher şi Monique s-audespărțit pentru că în 2018 pe rețelele sociale au apărut fotografii din timpul nunții sale cu o altă femeie. Este vorba despre Anna Visscher, cea care în luna mai i-a făcut cadou de ziua lui o plimbare cu un balon cu aer cald.

O altă iubită a olandezului a făcut mărturisiri cutremurătoare despre cine era de fapt bărbatul care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani.  

""Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa”, a precizat ea. 

Johannes Visscher a murit, luni, într-un accident produs în apropierea orașului Escharen după ce mașina în care se afla acesta a intrat în plin într-un TIR. Poliția locală spune că ceea ce părea inițial drept un accident rutier este de fapt o sinucidere. Bărbatul era suspectul principal în cazul morții Mihaelei Adriana Fieraru, fetiţa de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită moartă după 44 de ore pe un câmp.

Citeşte şi:

Imagini cu maşina folosită de olandezul care a răpit-o şi ucis-o pe fetiţa de 11 ani

Olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița din Dâmbovița avea antecedente în țara natală!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net