Ofiţer anticorupţie din Bacău, prins la furat în hipermarket

Citeste tot despre: 

Roland Filipescu, inspector şi purtător de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău, a fost oprit aseară, 13 februarie, la ieşirea dintr-un hipermarket. La percheziţie, i-au găsit sub geacă mai multe produse neplătite.

Ofiţerul anticorupţie a pus în coş marfă în valoare de 100 de lei pe care intenţiona să o plătească la casă. Camerele de supraveghere din hipermarket l-au depistat, însă, în timp ce dosea sub geacă diverse produse.

Este vorba despre un mouse, un memory-stick, acumulatori, şosete pentru copil şi o forfecuţă de tăiat unghii, în valoare totală de 500 de lei. Angajatul de la monitorizare a sesizat casieriţa, care i-a chemat lângă ea pe agenţii de pază. Aceştia l-au oprit pe Roland Filipescu la ieşirea din magazin şi au chemat poliţia.

"Poliţiştii au făcut o cercetare la faţa locului şi i-au întocmit dosar penal lui Roland Filipescu pentru furt calificat. Este cercetat în stare de libertate şi urmează să fie audiat în cursul zilei de astăzi la Parchetul Curţii de Apel Bacău", a precizat Dorel Manole, comandantul Direcţiei Generale Anticorupţie Bacău.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1