Oferte pentru îndrăgostiţi, de Valentine's Day. Îţi dăm 6 super idei de distracţie

Ultima actualizare:
directia 5
directia 5

Ziua de vineri este una specială pentru îndrăgostiţi şi, dacă nu aţi remarcat deja, oraşul începe să se transforme în aşteptarea marelui eveniment. Peste tot vezi numai inimioare, cadouri ingenioase şi surprize dulci pe care să le iei pentru jumătatea ta. Organizatorii de evenimente nu se lasă nici ei mai prejos şi pregătesc o mulţime de spectacole cu tentă romantică. Iată doar câteva dintre ele.

Bomboane gratis la metrou, în schimbul unui sărut

platforma, indragostiti, metrou
platforma, indragostiti, metrou

Pentru că luna aceasta dragostea pluteşte în aer, de ce nu ar pluti şi la metrou?! În perioada 6-17 februarie, îndrăgostiţii-călători îşi pot scana sărutul într-una dintre cele două cabine Lidl amplasate în staţiile de metrou Piaţa Unirii 2 şi Piaţa Victoriei 2. Fiecare cuplu care se va săruta în aceste cabine va primi automat două praline de ciocolată extra-fină sau o jucărie de pluş. Campania este implementată în 24 de ţări simultan.

Pachete special la film

The Light Cinema vine cu oferte pe tot parcursul weekendului. În zilele de 14, 15 şi 16 februarie, toate perechile de îndrăgostiţi beneficiază de un pachet complet la cinema: două bilete la film la orice film 2D/3D + meniu ce cuprinde un popcorn mare şi două băuturi răcoritoare la preţul de 55 de lei. Aveţi şi filme pe măsură: Endless Love, Winter's Tale sau Ultimul Zburător, toate siropoase şi pline de iubire.

Horaţiu Mălăele e „... Un orb... de dragoste"

Special de Valentine's Day s-a pregătit şi actorul Horaţiu Mălăele. „Din dragoste animalieră", din „dragoste pentru guvern şi pentru partid" sau pur şi simplu „din dragoste pentru public", îndrăgitul actor oferă o proiecţie gratuită a filmului „Funeralii fericite" la finalul spectacolului „Sunt un orb", ediţie specială de Ziua Îndrăgostiţilor. Avându-l ca invitat pe violoncelistul Adrian Naidin, spectacolul va fi prezentat în ediţie limitată vineri, de la ora 20.00, la Sala Patria din Bucureşti. Biletele costă 39 sau 49 de lei.

Direcţia 5 cântă pentru îndrăgostiţi


    directia 5
directia 5

Pe 14 februarie, de la ora 19.30, Direcţia 5 cântă pentru îndrăgostiţi la Sala Palatului din Bucureşti. Cele mai romantice piese vor răsuna pentru toate cuplurile care vor să-şi petreacă seara distrându-se la un concert live. Biletele au preţuri cuprinse între 50 şi 150 de lei.

Pizza în formă de inimă, gratis la mall

Între Valentine's Day şi Dragobete, îndrăgostiţii sunt răsfăţaţi şi premiaţi. Mecanismul e simplu: cei care vin la cumpărături în doi şi cheltuie de minimum 150 de lei, primesc cadou o pizza în formă de inimă şi două cocktailuri. Campania este valabilă între 14 şi 24 februarie, la Centrul Comercial Colosseum.

simeon stalpnicul png

Căsătorii de probă

Pentru că de Ziua Îndrăgostiţilor se fac cele mai frumoase declaraţii de dragoste, tot acum este un bun prilej să o ceri în căsătorie şi chiar să vă căsătoriţi de probă. Pentru o zi, vă puteţi considera soţ şi soţie şi să vă distraţi unindu-vă destinele într-un cadru mai puţin formal. În mall-urile din diverse oraşe ale ţării se organizează căsătorii de probă. Voi aveţi curaj să faceţi pasul?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net