Ofertă specială Delta pentru toți – de la numai 499 lei/persoană!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Finalul lunii mai coincide cu cea mai frumoasă perioadă a primăverii pentru o excursie în Delta Dunării, iar Gulliver Delta Resort 3* Uzlina vine acum cu cea mai bună ofertă pentru un sejur de Rusalii, plecări din 24 și 27 mai...

O excursie constând în transportul cu autocarul, transfer cu barca, 3 sau 4 nopți cazare, demipensiune tip bufet (care include cele mai renumite preparate lipovenești), foc de tabără, acces la facilitățile hotelului etc. costă de la numai 499 ron/persoană! Acum poți achita și cu vouchere de vacanță!

Magie de primăvară

Perioada ideală de explorat Delta Dunării este sfârșitul primăverii când lacurile ca smaraldul sunt mozaicate cu lotuși, nuferi și iriși în plină floare, canalele strâmte sunt acum practicabile și cu bărcile cu motor (nivelul Dunării este mai ridicat), poți observa peste 200 de specii de păsări sălbatice, ba chiar să fotografiezi puii de pelican creț abia ieșiți din ouă. În plus, o vizită la Pădurea Letea este absolut obligatorie, pentru că doar în această perioadă ai șansa să admiri păturile imense de lăcrămioare și orhidee sălbatice, ce te vor hipnotiza cu parfumul lor delicat.

Vacanțe lipovenești la Gulliver Delta Resort

Alege un sejur de Rusalii în Delta Dunării și petrece în stil tradițional la Gulliver Delta Resort 3*. Complexul hotelier are o poziție excelentă în inima naturii la locul de întâlnire dintre canalul Uzlina și brațul Sf. Gheorghe. Grădina generoasă plină de balansoare și hamace te invită la relaxare, iar pontoanele sunt ideale pentru pescuit și admirat păsările sălbatice. În schimb, familiile cu copii găsesc aici o piscină generoasă, un loc de joacă cu tobogane, trambuline și căsuțe colorate, dar și mini-terenuri de fotbal sau tenis. Iar dacă vrei să descoperi Delta Dunării cu barca, poți opta pentru numeroase excursii opționale.

Un sejur în Delta Dunării trebuie să includă și vizite la Sulina și Sfântu Gheorghe. Vechea capitală a piraților te ademenește cu cea mai lată plajă sălbatică de la Marea Neagră, în timp ce, micul sat pescăresc este locul ideal pentru a observa comunitatea de lipoveni autentici.

Dobrogea de Nord și monumentele sale unice

Natura se dă în spectacol în fiecare zi în Delta Dunării, mai ales la amurg când ținutul îmbracă straie de portocaliu și liliachiu. Nuanțe de roșiatic poți surprinde și în Dobrogea, pentru că acum câmpurile sunt pline de maci și bujori sălbatici mai ales spre dealurile de la Niculițel. Gulliver Delta Resort 3* îți pune la dispoziție și excursii cu microbuzul în Dobrogea de Nord, prilej excelent să admiri peisajele pitorești și să bifezi cele mai însemnate obiective turistice.

Vizitează Martirion de la Niculițel, singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a șase martiri creștini. Dar și cele trei mănăstiri: Cocoș - cu cele mai frumoase mozaicuri din țară, Celic Dere – cu Icoana care se curăță singură și Saon – unde se află o parte din moaștele Sfinților Vichente și Maxim. În plus, nu rata nici cele două cetăți medievale, Enisala și Istria.

simeon stalpnicul png

Ultra Last Minute Vacantă Rusalii – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta Dunării 5 zile – tarife de la 499 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 27 mai!

*Sejur Delta Dunării 4 zile – tarife de la 399 lei/persoană – pachet demipensiune – plecare din 24 mai!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. *Tarif Special pentru plecările din *24 mai si 27 mai. *Nou – acum poți achita și cu Vouchere de Vacanță! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net