Oferă găzduire unei familii nevoiașe

gradina_taraneasca-legume.jpg

gradina_taraneasca-legume
Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățile
FOTO: Click!
Citeste tot despre: 

Cititorul Click! Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățile. Cei trei copii ai săi nu sunt interesați să locuiască aici, așa că nea Costică oferă găzduire unei familii nevoiașe.

Costică Ene este om gospodar. A muncit și a strâns toată viața, dar cei trei copii ai săi nu vor să locuiască la țară, cu părinții.

Oferă găzduire unei familii nevoiașe

”Am trei copii la casele lor. Doi sunt în Spania, sunt bine, dar nu vor să se mai întoarcă în țară. Mai am un băiat, om la casa lui, în Slatina. Niciunul nu vrea această propietate și nici să locuiască aici. Eu și soția suntem singuri, la 70 de ani. Suntem sănătoși, dar ne-au lăsat puterile și nu mai putem să am grijă de casă, de vie. Ne-am sfătuit și am decis să oferim găzduire unei familii nevoiașe care să ne ajute în gospodărie și să aibă grijă de noi la bătrânețe”, ne-a spus Costică Ene, zis ”Nucă”.

Costică Ene locuiește în localitatea Priseaca, lângă Scornicești, județul Olt. ”Poate să întrebe pe oricine de Costică «Nucă», mă știu toți. Stau pe Strada Principală, chiar lângă Poliție”, ne-a explicat cititorul Click!

Citește și:

Casa Verde 2019. Noi reguli pentru panouri fotovoltaice cu bani de la stat

Începe programul ”Lumină în sat”. Primarii pot cere bani pentru panouri fotovoltaice

Loading...

Citește și

  • Tocmai ce ţi-a mărit şeful salariul, mai ai şi nişte bani puşi deoparte, aşa că te gândeşti să îmbunătăţeşti ceva la ”cuibuşorul tău de nebunii”. Însă experţii americani susţin că schimbările la apartamentul sau casa ta pot să îţi facă rău pe viitor.

  • prima casa

    Dacă aveai de gând să-ți cumperi o locuință nouă prin „Prima Casă”, trebuie să știi că, din păcate, ai cam pierdut trenul, cum s-ar spune. Iar asta pentru că proiectul a devenit un program social și este posibil să nu te mai încadrezi în noile condiții. De un singur lucru mai are nevoie pentru a intra în vigoare: să treacă de Camera Deputaților. Iată tot ce trebuie să știi!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1