Oferă găzduire unei familii nevoiașe

Ultima actualizare:

    Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățileFOTO: Click!
Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățileFOTO: Click!

Cititorul Click! Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățile. Cei trei copii ai săi nu sunt interesați să locuiască aici, așa că nea Costică oferă găzduire unei familii nevoiașe.

Costică Ene este om gospodar. A muncit și a strâns toată viața, dar cei trei copii ai săi nu vor să locuiască la țară, cu părinții.

”Am trei copii la casele lor. Doi sunt în Spania, sunt bine, dar nu vor să se mai întoarcă în țară. Mai am un băiat, om la casa lui, în Slatina. Niciunul nu vrea această propietate și nici să locuiască aici. Eu și soția suntem singuri, la 70 de ani. Suntem sănătoși, dar ne-au lăsat puterile și nu mai putem să am grijă de casă, de vie. Ne-am sfătuit și am decis să oferim găzduire unei familii nevoiașe care să ne ajute în gospodărie și să aibă grijă de noi la bătrânețe”, ne-a spus Costică Ene, zis ”Nucă”.

Costică Ene locuiește în localitatea Priseaca, lângă Scornicești, județul Olt. ”Poate să întrebe pe oricine de Costică «Nucă», mă știu toți. Stau pe Strada Principală, chiar lângă Poliție”, ne-a explicat cititorul Click!

Citește și:

Casa Verde 2019. Noi reguli pentru panouri fotovoltaice cu bani de la stat

Începe programul ”Lumină în sat”. Primarii pot cere bani pentru panouri fotovoltaice

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net