Obsesie bolnavă! A încercat să violeze de două ori aceeaşi bătrână

Ultima actualizare:

    La 22 de ani, Dumitru Marian Morţun se va întoarce la puşcărieFoto: monitorulsv.ro
La 22 de ani, Dumitru Marian Morţun se va întoarce la puşcărieFoto: monitorulsv.ro

A vrut să violeze o bătrână de 84 de ani şi n-a reuşit, intrând la puşcărie pentru trei ani. După ce şi-a ispăşit pedeapsa, a tăbărât din nou pe aceeaşi bătrână, acum în vârstă de 87 de ani! Pe Dumitru Marian Morţun (22 de ani), din comuna suceveană Ulma, îl va aştepta un nou “concediu” după gratii: trei ani, zece luni şi 18 zile.

Magistraţii de la Curtea de Apel Suceava au dat o decizie definitivă în cazul individului care a încercat de două ori să abuzeze sexual o bătrână trecută de 80 de ani. Judecătorii suceveni au fost chiar îngăduitori cu Dumitru Marian Morţun, de 22 de ani, din satul Nisipitu, comuna Ulma, micşorându-i pedeapsa primită la Judecătoria Rădăuţi: de la patru ani, două luni şi 18 zile, la trei ani, 10 luni şi 18 zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi lovire sau alte violenţe. Anchetatorii au stabilit că în noaptea de 6 spre 7 ianuarie 2016, Morţun s-a îmbătat bine, a mers apoi la locuinţa Anastasiei B., în vârstă de 87 de ani, a spart un geam de la casă şi a pătruns în interior. Tânărul a lovit-o de mai multe ori pe bătrână şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu femeia care putea să-i fie bunică. Agresorul nu a reuşit s-o violeze însă pe bătrână şi a părăsit locuinţa acesteia, fiind prins a doua zi de poliţişti. Victima sa a ajuns la spital şi a avut nevoie de 16 zile de îngrijiri medicale. La propunerea procurorilor rădăuţeni, Dumitru Marian Morţun a fost arestat preventiv. În susţinerea propunerii de arestare, anchetatorii au arătat că tânărul a mai fost condamnat la data de 29 ianuarie 2014 la trei ani de închisoare, tot pentru o tentativă de viol. Pe 15 iulie 2013, Morţun o atacase pe aceeaşi bătrână, atunci în vârstă de ani, însă n-a reuşit nici atunci să-şi ducă la capăt planul îngrozitor, întrucât femeia a reuşit să fugă.

Judecat de două ori pentru sex cu aceeaşi minoră

Un tânăr din comuna vasluiană Roşieşti a fost trimis în judecată de procurori pentru act sexual cu o minoră. Pentru aceeaşi faptă şi cu aceeaşi victimă, Ciprian Dragomir (25 ani) fusese condamnat în decembrie 2014, de Judecătoria Bârlad, la opt luni de închisoare cu suspendare şi amânarea aplicării acesteia pe o durată de doi ani.

Copila cu care a întreţinut relaţii sexuale avea numai 13 ani în 2014. Puştoiaca are acum 15 ani şi e deja mama unui copilaş conceput cu Dragomir. “În data de 21 ianuarie 2014, inculpatul a invitat-o pe minoră la locuinţa sa, iar aceasta a rămas peste noapte la el, ocazie cu care cei doi au întreţinut relaţii sexuale. La acea dată, minora era virgină”, au precizat procurorii. După condamnare, Dragomir a întrerupt legătura cu fata pentru câteva luni, apoi, în 2015, a continuat relaţia. Adolescenta a născut un băieţel şi cei doi locuiesc acum împreună. Inculpatul susţine că o iubeşte pe copilă şi că intenţionează să o ia în căsătorie.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net