Obsedatul din tramvaiul 41, certuri dese cu nevasta

Ultima actualizare:

    Oamenii legii l-au identificat  pe Cătălin Nistor după fotografia  făcută de una dintre victime
Oamenii legii l-au identificat pe Cătălin Nistor după fotografia făcută de una dintre victime

Tânăr, căsătorit, prezentabil, cu o slujbă bună, într-o bancă. Ai fi spus că n-are nici un motiv să se plângă că nu este băgat în seamă. Şi totuşi, Cătălin Nistor ascundea sub masca de bărbat corect un obsedat care înţepa cu un bold femeile frumoase care călătoreau cu tramvaiul 41.

Bărbatul alegea, ce-i drept, una din zonele cele mai râvnite de bărbaţi la femei, zona fesierilor. Isteria femeilor înţepate cu acul în tramvaiul 41 s-a declanşat în Bucureşti, în urmă cu două zile.

O tânără a depus plângere la secţia 22 de Poliţie, precizând că a fost înţepată de un bărbat necunoscut. Deşi era îngrozită, gândindu-se imediat la bolile grave pe care le-ar fi putut contracta, femeia a avut prezenţa de spirit să-l fotografieze pe agresor.

simeon stalpnicul png

Apoi s-a dus la Institului de Boli Infecţioase "Matei Balş", pentru a-şi face analizele şi câteva vaccinuri profilactice. După ce povestea a devenit publică, alte cinci femei cu vârste între 20 şi 30 de ani s-au prezentat la poliţie cu poveşti asemănătoare.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor când, după ce l-au identificat pe "înţepător", au aflat că bărbatul de 38 de ani era căsătorit de ceva timp cu o avocată şi că lucrează în mediul bancar, la Unicredit.

Cătălin Nistor a fost umflat de poliţişti, ieri dimineaţă, de pe stradă şi dus imediat la audieri. Şi-a recunoscut faptele şi le-a prezentat anchetatorilor un motiv năucitor.

S-a apucat de înţepat femei prin tramvai cu un ac cu gămălie doar pentru a le atrage atenţia. Totul a început anul trecut, în decembrie, iar traseul ales este justificat de faptul că bărbatul locuieşte în zonă. Tramvaiul 41 porneşte de la Stadionul Ghencea şi are capătul la Piaţa Presei Libere.

Soţia atacatorului, Irina, are un cabinet de avocatură în cartierul Drumul Taberei. Vecinii ne-au spus că Nistor este un tip agresiv şi că i-au auzit de multe ori certându-se pe cei doi soţi.

"Se auzeau ţipete din birou şi i-am văzut o dată certându-se foarte tare chiar într-un magazin. Noi ştim că el este inginer. De obicei merge cu maşina. Probabil lua tramvaiul doar când voia să înţepe femei", ne-a spus un vecin.

În prezent, Cătălin Nistor, care nu are antecedente penale, este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa maximă pentru această infracţiune este de 7 ani de închisoare.

Şase ani de închisoare pentru «Jack Înţepătorul»  de la Iaşi

Ieşeanul  Petru Gavrilaş (37 de ani) a atacat pe stradă, în urmă cu doi ani, 17 femei. Acesta îşi urmărea victimele, le înţepa cu un cuţit în zona coapselor şi se făcea nevăzut.

simeon stalpnicul png

Femeile au avut leziuni minore, dar nu au necesitat îngrijiri medicale. După ce a fost prins de poliţişti, Gavrilaş nu şi-a recunoscut faptele.

Oamenii legii l-au condamnat în 2010 la 6 ani de închisoare. Ieşeanul a mai fost condamnat la închisoare pentru viol şi a ispăşit până în 2009 o pedeapsă de opt ani şi jumătate.

Petru Gavrilaş nu a fost scutit de necazuri după gratii. Acesta a fost depistat de angajaţii închisorii cu un telefon mobil şi a fost sancţionat. Petru Gavrilaş poate fi liberat condiţionat în februarie 2014. În cazul în care comisia va considera că nu îndeplineşte condiţiile, Gavrilaş va ieşi din închisoare în 2016.

Îl cunoşti pe Cătălin Nistor? Ştii mai multe informaţii despre el? Spune-ne şi nouă! Trimite-ne un e-mail la adresa redactie@click.ro sau sună-ne la telefonul 0372.130.111.

Mai citeşte:

Maniacul care înţepa femei în tramvai este însurat cu o avocată! Află ce reacţie a avut femeia!

UPDATE Bărbatul care a înţepat o femeie în tramvai, audiat de anchetatori. Este însurat cu o avocată

El e maniacul care înţeapă femeile în tramvaiele din Bucureşti! Îl recunoşti?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net