Oază de relaxare la Ovidiu, pe malul lacului Siutghiol

Ultima actualizare:
Localnicii, invitați  să facă plimbări pe lac
Localnicii, invitați să facă plimbări pe lac

Oameni gospodari! Prin câteva proiecte cu finanțare europeană, autoritățile locale din orașul Ovidiu (Constanța) au transformat malul lacului Siutghiol într-o zonă cochetă, unde localnicii se pot relaxa.

Plecând de la un debarcader, primăria a realizat, cu câțiva ani în urmă, un parc pe faleză, iar duminică vor fi inaugurate o plajă și un alt parc. „Bucata cuprinsă între cele două parcuri am transformat-o într-o plajă pentru oamenii din comunitatea noastră, în special”, explică George Scupra, edilul din Ovidiu, pentru adevarul.ro.

"Cheltuielile noastre au fost infime”


    Localnicii, invitați  să facă plimbări pe lac
Localnicii, invitați să facă plimbări pe lac

“Nu sunt mai mult de 600 de metri pătraţi, așa că am așezat vreo 12 umbrele. Avem şi un ponton în dreptul plajei, de vreo 12 - 15 metri, avem caiace şi hidrobiciclete, pentru plimbări pe lacul Siutghiol. Am pregătit şi un salvamar, avem şi o ambarcaţiune de intervenţie rapidă pe lac”, spune primarul. De asemenea, copiii vor găsi un spaţiu de joacă amenajat special pentru ei. George Scupra spune că plaja a fost amenajată cu o sumă mică, deoarece aproape totul a fost făcut cu ajutorul unor sponsori, oameni de afaceri din comunitate. „Spaţiile de joacă au fost sponsorizate, la fel şi nisipiul, iar hidrobicicletele, caiacele şi pontoanele sunt luate din anii trecuţi. Cheltuielile noastre au fost infime”, încheie primarul. 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net