Oare nevestele lui ce spun? Tăriceanu îl compară pe Cioloș cu fostele soții

Ultima actualizare:

    Președintele Senatului nu a acceptat ofertaFoto: Arhiva Click!
Președintele Senatului nu a acceptat ofertaFoto: Arhiva Click!

Cine ar fi fost mai potrivit să facă glume despre efectul distrugător al femeilor asupra bărbaților dacă nu Călin Popescu Tăriceanu? Fostul premier e la a cincea nevastă, așa că nimeni nu se îndoiește că știe ce spune când pune pe același plan femeile, jocurile de noroc și guvernul de tehnocrați condus de Dacian Cioloș.

Invitat la Digi 24, duminică, 16 octombrie, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a profitat de ocazie pentru a ataca guvernul Cioloș, făcând comparație cu ce-i este mai la îndemână: femeile. ”E aşa gluma: sunt trei modalităţi de a te ruina în viaţă. Cu femeile, cu jocurile de noroc sau cu tehnocraţii. Cu femeile e cel mai plăcut, cu jocurile - cel mai rapid, cu tehnocraţii - cel mai sigur”, a spus Tăriceanu.

La 64 de ani, politicianul se află la a cincea căsnicie, cu Loredana (37 de ani). Nici numele primei soţii, dar nici fotografii cu aceasta nu au fost făcute publice de fostul premier. A doua soţie a fost Livia, fată de ambasador, şcolită în Israel. Căsnicia lor a durat ani buni, iar Livia i-a păstrat numele şi după divorţ. Livia Tăriceanu a devenit o femeie de afaceri de succes, ea având o pensiune de lux în Prahova.

Cea de-a treia soţie, Cornelia Trântescu, i-a dăruit lui Tăriceanu primul copil, pe Călin. Pe cea de-a patra soţie, Ioana, fostul prim-ministru a cunoscut-o în timpul unui miting electoral, pe când aceasta avea 19 ani. În 2003, cei doi s-au căsătorit la Budapesta. Au împreună un băiat, Mihai, care a rămas cu tatăl său, după divorţul care a avut loc în 2011.


    Calin Popescu-Tăriceanu şi Loredana s-au căsătorit în 2013Foto Click!
Calin Popescu-Tăriceanu şi Loredana s-au căsătorit în 2013Foto Click!

În 2013, cu Loredana, Tăriceanu n-a mai ajuns și în fața altarului, pentru că biserica ortodoxă a refuzat să mai închidă ochii și a cincea oară și i-a refuzat solicitarea. Mireasa a purtat totuși rochie albă la petrecerea cu 200 de invitați care a pecetluit uniunea.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net