Oare cu cine se bălăcea Oprea în jacuzzi-ul luat pe banii statului?

Ultima actualizare:

    Fostul vicepremier Gabriel Oprea se confruntă cu noi acuzațiiFoto: Eduard Enea
Fostul vicepremier Gabriel Oprea se confruntă cu noi acuzațiiFoto: Eduard Enea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea ar fi primit cadouri scumpe de la fostul șef al Departamentului de Informații și Protecție Internă. Nu mai puțin de o mașină de lux pe care să o folosească după bunul plac, un jacuzzi și canapele noi sunt câteva dintre beneficiile de care ar fi profitat Oprea, ieșite la iveală zilele acestea.

Abuz în serviciu este acuzația pentru care DNA a cerut din nou ridicarea imunității fostului ministru de Interne, iar prejudiciul nu este deloc unul de ignorat: nu mai puțin de 410.000 de lei. Confortul fostului ministru a devenit mai important decât eradicarea corupției,iar banii publici au fost folosiți în scopuri care nici nu ar fi trebuit să existe, anunță cei de la Digi 24, citați de HotNews. 

Mașina de care Oprea s-a folosit timp de câteva luni este un Audi A8, al cărui preț de pornire este de 84.000 de euro. Limuzina a fost abandonată de Oprea în luna octombrie a anului 2015, după ce mai multe nereguli au ieșit la iveală.

Gabriel Oprea a declarat că va colabora cu DNA-ul și că nu se consideră vinovat de acuzațiile aduse: “Mă consider nevinovat și consider că suspiciunea invocată nu este întemeiată. Este însă datoria magistraților să clarifice acest aspect, astfel încât adevărul să iasă la lumină. Ca și până acum, voi da curs solicitărilor DNA și voi contribui cu toate informațiile și detaliile care îmi vor fi cerute. În soluționarea acestui caz voi uza de orice mijloc constituțional și legal de care dispun.”

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net