Oana Mizil a născut. Marian Vanghelie e tătic de fată

Ultima actualizare:

    Oana Mizil a născut. Marian Vanghelie e tătic de fatăFoto: bzi.ro
Oana Mizil a născut. Marian Vanghelie e tătic de fatăFoto: bzi.ro

Oana Mizil a născut o fetiţă, joi (3 septembrie), la o clinică privată din Bucureşti. Iubita lui Marian Vanghelie şi primarul suspendat al sectorului 5 au ajuns la spital în jurul ore 11.

Oana Mizil a născut joi o fetiţă perfect sănătoasă. Ea a venit la spital cu zâmbetul pe buze şi relaxată, într-o rochie înflorată, la braţul lui Marian Vanghelie, care a primit acordul instanţei să părăsească locuinţa, joi şi vineri, pentru a fi alături de iubita sa. De joi, Marian Vanghelie e tătic şi de fată, nu numai de băiat. 

Oana Mizil a născut: naşul va fi Mădălin Voicu

Oana Mizil a născut, dar nu a ţinut cont de nici o superstiţie. Ea a glumit, chiar în faţa clinicii, că "poate că ziua de 3 anunţă şi al doilea şi al treilea copil".

La intrarea în materinate, Marian Vanghelie a dezvăluit că el şi Oana Mizil nu au ales încă un nume, dar că naşul va fi Mădălin Voicu. Marian Vanghelie e tătic nu doar de băiat, aşa cum a ţinut să sublinize, ci şi de fată. "Nu am ales încă numele. Ne vom gândi împreună cu naşii. Ne-am mutat din casă. Lucrurile intră încet-încet în normalitate. E complicat. Eu am şi un băiat. Mădălin Voicu va fi naşul", a spus Marian Vanghelie. 

Oana Mizil a născut: Prima imagine cu fetiţa ei

Oana Mizil a născut: iubita lui Marian Vanghelie e foarte fericită că îşi poate ţine fetiţa în braţe
Oana Mizil a născut: iubita lui Marian Vanghelie e foarte fericită că îşi poate ţine fetiţa în braţe

Oana Mizil a născut: Marian Vanghelie a cerut acordul sa paraseasca domiciliul

Oana Mizil a născut cu iubitul ei lângă ea, întrucât Marian Vanghelie, care se află în arest la domiciliu din iulie 2015, a cerut magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti să poată părăsi domiciliul joi şi vineri pentru a putea asista la naşterea fetiţei sale copilului său şi pentru a face demersurile necesare pentru înregistrarea acestuia. Cererea lui a fost admisă în instanţă.

„În fiecare zi sunt emoţionat. Am început să gândesc altfel, dar să şi trăiesc altfel, pentru că viaţa te surprinde încontinuu (...) Dacă este nevoie schimb şi pampers. Am căpătat experienţă, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineaţa îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (...) O să rămâneţi surprinşi, o să vedeţi de acum încolo un alt Marian Vanghelie, mult mai complicat şi mai inteligent”, a declarat Marian Vanghelie miercuri, conform adevarul.ro.

Oana Mizil a născut după un an destul de agitat, atât pentru ea, cât şi pentru Marian Vanghelie. Primarul suspendat al sectorului 5 a fost arestat într-un dosar în care e acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Vanghelie a fost eliberat din arrest preventive pe data de 10 iulie, iar de atunci este în arest la domiciliu. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net