Oamenii – în stradă ! Băsescu cere retragerea proiectului Legii Sănătăţii

Ultima actualizare:

    Bucureşti (Foto: Petrică Tănase)
Bucureşti (Foto: Petrică Tănase)

Preşedintele Traian Băsescu a cerut public, ieri, retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate. Motivul? Nimeni nu este de acord cu noile prevederi legislative.

"Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor schimbarea, sistemul de urgenţă nu vrea schimbarea. Înţeleg din toate semnalele publice că şi o mare parte din public nu vrea schimbarea sistemului de sănătate. În acest context, cer premierului retragerea proiectului care viza reforma în Sănătate", a declarat preşedintele Traian Băsescu.

Proiectul Legii Sănătăţii a generat controverse aprinse. Şeful statului a avut o dispută cu fostul subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, care a contestat modificările din document referitoare la sistemul de urgenţă.

Tg. Mureş

simeon stalpnicul png

În urma schimbului acid de replici, Arafat a demisionat. N-a mai fost decât un pas până la proteste de stradă. La Târgu Mureş, joi seară, peste 4.000 de oameni de toate vârstele, înarmaţi cu mesaje pro-Arafat şi anti-Băsescu au traversat oraşul, cerând demisia preşedintelui României. Ieri seară, istoria s-a repetat în Capitală când sute de bucureşteni s-au adunat la Piaţa Universităţii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net