O tânără a murit în explozia unei maşini, la Braşov. Ce au descoperit poliţiştii la fața locului

Ultima actualizare:

    Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

O femeie în vârstă de 28 de ani din localitatea braşoveană Tărlungeni a fost găsită carbonizată într-o maşină în flăcări, în urma unei explozii. La fața locului, în maşină, au fost găsite şi două butelii de gaz, dintre care una explodase.

„Astăzi, 01 iunie 2021, dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui incendiu la nivelul unui autovehicul, parcat pe raza localităţii Tărlungeni din judeţul Braşov.

În urma lichidării incendiului de către echipajele de pompieri deplasate la faţa locului, în interiorul autovehiculului a fost identificat cadavrul unei persoane. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii evenimentului. Ancheta este în curs de desfăşurare”, a declarat agentul principal Nadia Olaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.   

Surse din interiorul anchetei au oferit ceva mai multe informaţii decât au fost dispuşi poliţiştii să facă public.  „IPJ Braşov a fost sesizat cu privire la un incendiu produs la un autoturism nefuncţional, ce se afla parcat în curtea unui case din localitatea Tărlungeni.   

Incendiul a fost lichidat de pompieri, în interiorul autoturismului fiind găsit cadavrul carbonizat al unei persoane neidentificate (posibil femeie) şi 2 butelii de gaz metan, una dintre acestea fiind explodată. 

Din primele date, o femeie de 28 de ani, cunoscută cu afectiuni psihice, a mers în această dimineaţă la o statie GPL, cu un vecin, unde a încărcat cele 2 butelii, ulterior fiind lăsată de vecin în faţa imobilului unde a avut loc evenimentul”, a precizat sursa, citată de adevarul.ro.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net