O tânără din Brăila, însărcinată în 9 luni, a fost ucisă de cumnatul său

politie-nu-treceti.jpg

politia nu treceti
foto: Inquam Photos

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O tânără de 27 de ani, din Brăila, însărcinată, a fost ucisă cu sălbăticie de cumnatul ei, care apoi a încercat să își pună capăt zilelor. Înainte să o o înjunghie pe fată, bărbatul a incendiat casa în care locuiau.

O tânără însărcinată în 9 luni a fost omorâtă joi dimineaţă de cumnatul său, cu două lovituri de cuţit în zona inimii, autorul faptei încercând apoi să se sinucidă, anunță Digi24, care citează Agerpres. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit informaţiilor confirmate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila.

Bărbatul a încercat să se sinucidă

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, care locuia împreună cu cumnatul său într-o locuinţă din localitatea Măxineni, a sunat la 112 să solicite intervenţia pompierilor, deoarece bărbatul ar fi incendiat intenţionat casa în care locuiau. Până la sosirea pompierilor, cumnatul a înjunghiat-o pe tânăra însărcinată de două ori în zona inimii, aceasta decedând în curtea din spatele casei, scrie Agerpres.

Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, înfigându-şi cuţitul în zona sternului, el fiind supus în prezent unei intervenţii chirurgicale.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5