O tânără din Botoşani s-a luat la bătaie cu poliţiştii și le-a dat cu spray de insecte în ochi

femeie_botosani.jpg

femeie nervoasa
Foto: observatornews.ro

O tânără în vârstă de 30 de ani a ripostat în fața polițiștilor chemați să calmeze o situație iscată în locuința acesteia. Femeia le-a dat polițiștilor cu spray de insecte în ochi, apoi i-a dat și un pumn în față unuia dintre agenți.

Oamenii legii i-au cerut să se legitimize. Pentru că nu a vrut, polițiștii i-au spus ca o vor duce la secție, pentru identificare. Acest lucru a enervate-o cumplit și, nemaiținând cont de nimic, a pus mâna pe un spray de insecte pe care îl avea la îndemână și l-a pulverizat în ochii agenţilor. Mai mult, l-a și pocnit pe unul dintre ei cu pumnul în faţă.

Cei doi poliţişti şi-au revenit în cele din urmă şi au imobilizat-o pe botoşăneanca bătăuşă, ducând-o la secţie. Aceasta a fost reținutăp pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj.

 

Citește și:

 

Incredibil! O tânără dată dispărută își bate joc de poliție pe Facebook. Ce le-a transmis anchetatorilor

 

 

Loading...

Citește și

  • Gabriel Tamaş, 29 de ani, a şocat pe toată lumea în urmă cu o lună când, la ora 08.00 dimineaţa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus uşa unui bloc din Bucureşti, în care a intrat pentru a dormi. Juridic, cazul părea stins, mai ales că jucătorul lui WBA şi-a cerut scuze locatarilor şi a plătit imediat pagubele. Lucrurile sunt însă mult mai complicate.

  • ovidiu adrian andrei, politist, brigada rutiera

    Pe de o parte este anchetat și pe de altă parte premiat! Ovidiu Adrian Andrei, polițistul care l-a lovit violent pe fostul deputat Cristian Boureanu, primește salariu de merit.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1