O tânără de 19 ani a sărit de la etaj. Suferea din dragoste

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Medicii încearcă cu disperare să îi salveze viața unei tinere studente din Iași. Fata s-a aruncat de la etajul patru. Nu a lăsat vreun bilet de adio care să explice gestul său, dar colegii spun că suferea din dragoste.

O tânără frumoasă și deșteaptă, în vârstă de 19 ani, a decis să-și curme suferința în dragoste. Luni seară (30 octombrie), în jurul orei 21.30, s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului unde locuia cu sora sa, scrie bzi.ro.

Fata tocmai intrase la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și studia la Facultatea de Medicină Dentară. Colegii ei au spus că este o persoană foarte energică, dar în același timp la locul ei. Nimeni nu își explică de ce a recurs la un asemenea gest, însă apropiații au pus gestul ei pe seama unei desparțiri de prietenul ei, iar asta a afectat-o peste măsură, scrie bzi.ro. Nu a putut trece prea ușor peste desparțire și a ajuns să ia tratament medicamentos pentru depresie.

În stare gravă, tânăra a fost transportata la Spitalul ”Sfantul Spiridon” din Iași, unde medicii încearcă din răsputeri să o țină în viață.

”Am fost solicitați printr-un apel la 112, efectuat la ora 21.42, să intervenim în cartierul Bularga, pentru o victimă căzută de la etaj. A fost imediat dirijat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic, care la locul solicitarii a găsit o tânără, în vârstă de 19 ani, ce prezenta sângerare la nivelul cavitații bucale, fracturi dentare, fractură humerus drept, traumatism coloană cervicală, traumatism coloană toracală, traumatism cranian închis și o fractură femur stâng. După acordarea asistenței medicale la fața locului, pacienta a fost transportată sub monitorizare la secția UPU a Spitalului Sfantul Spiridon din Iași pentru investigații de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, citat de bzi.ro.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net