O tânără complet dezbrăcată a fost găsită moartă, după ce ar fi căzut de la etajul unui bloc din Capitală

Ultima actualizare:

    Ioana a fost găsită fără suflare și complet dezbrăcată în fața blocului în care locuia Foto: Facebook
Ioana a fost găsită fără suflare și complet dezbrăcată în fața blocului în care locuia Foto: Facebook

O tânără în vârstă de 29 de ani a murit după ce ar fi căzut de la etajul șase al unui bloc din București, situat pe strada Vitan Bârzești. Autoritățile au fost imediat alertate de locatarii imobilului, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și de poliție. Victima a fost găsită complet dezbrăcată.

Victima este o femeie în vârstă de 29 de ani, medic veterinar de profesie, care locuia cu chirie într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc din Capitală. Sursele anchetei susțin că aceasta ar fi suferit de depresie pe fondul negăsirii unui loc de muncă și era complet dezbrăcată în momentul în care ar fi căzut de la etaj. 

Locatarii blocului au crezut inițial că era vorba de o păpușă aruncată
Locatarii blocului au crezut inițial că era vorba de o păpușă aruncată

Ea este tânăra găsită moartă și dezbrăcată complet

Ioana Țîrlea avea 29 de ani și a fost găsită moartă, complet dezbrăcată în fața unui bloc din București, după ce ar fi căzut de la etaj. Fata era medic veterinar și locuia cu chirie în blocul lângă care a fost găsită, pe Șoseaua Vitan-Bârzești din București, potrivit Antena 3. 

Se pare că Ioana suferea de depresie din cauza faptului că nu își găsea un loc de muncă. Conform contului personal de Facebook, tânăra plecase de la ultimul loc de muncă în luna ianuarie a acestui an. 

Ioana Țîrlea avea 29 de ani
Ioana Țîrlea avea 29 de ani

Misterul morții sale se adâncește și mai tare având în vedere că aceasta a fost găsită complet dezbrăcată, lucru neobișnuit în cazul sinuciderilor, iar martorii sunt convinși că ea ar fi fost împinsă de cineva. Totuși, polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă. 

Se vehiculează că tânăra suferea de depresie
Se vehiculează că tânăra suferea de depresie

Potrivit acestora, este luată în calcul însă inclusiv varianta sinuciderii, având în vedere circumstanțele, chiar dacă mai mulți martori oculari le-au declarat anchetatorilor că li s-ar fi părut ca ea ar fi fost aruncată intenționat de la etaj. 

Tânăra a fost resuscitată minute în șir de medicii SMURD, însă fără succes, aceștia fiind nevoiți în cele din urmă să constate decesul acesteia. Trupul neînsuflețit al fetei a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cu exactitate cauza morții acesteia. 

Între timp, forțele de ordine au deschis o anchetă în acest sens, urmând să îl audieze și pe iubitul tinerei, în vârstă de 30 de ani, și continuă cercetările pentru a afla dacă aceasta s-a sinucis sau dacă este vorba de un caz de omor. 

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net