O șoferiță a fost amendată după ce a oprit pe A3 să stingă o mașină în flăcări

Ultima actualizare:

    Focul a fost stins până la sosiea polițiștilor Foto: observatornews.ro
Focul a fost stins până la sosiea polițiștilor Foto: observatornews.ro

A ajuns înaintea pompierilor lângă mașina cuprinsă de flăcări pe A3 și nu a făcut altceva decât să-i ajute pe cei doi tineri aflați în ea să stingă incendiul. Pe lângă mulțumirile celor în cauză, bunul samaritean s-a ales și cu o amendă din partea polițiștilor, pentru că soția sa, aflată la volan, ar fi întors autoturismul pe autostradă.

Spiritul civic nu a ajutat o familie să scape de amenda de 600 de lei, atât cât înseamnă în cifre o întoarcere neregulamentară a unui autoturism pe autostradă. Cei doi soți care se aflu în mașină nu au trecut nepăsători pe lângă un autoturism din care ieșea fum și au oprit pe banda de urgență a Autostrăzii A3, să ajute la stingerea focului. La volan se afla femeia, care a fost îndrumată de soțul său să poziționeze mașina astfel încât să lumineze cu farurile operațiunea de stingere.

Zis și făcut! Maşina a fost pusă cu farurile spre autoturismul în flăcări, iar bărbatul a început să stingă flăcările. ”M-am asigurat că putem face manevra de întoarcere pe banda de urgenţă, câţiva metri. Aveam 200 de litri apa în maşină, am luat un bidon şi am stins focul din compartimentul motor. În maşină erau doi tineri, nu stiau ce să facă săracii. După ce s-a stins flacăra, am mers la maşina să iau trusa de scule să scot bornele. I-am îndrumat să pună triunghiuri, au pus, iar când am mers la portbagaj să îşi scoată triunghiul, am constatat că maşina avea şi GPL. Am scos bornele şi am aşteptat Poliţia să întreb dacă mă lasă să îl trag până la iesire", povesteşte şoferul, conform observatornews.ro.

Amendă în valoare de 600 de lei  

Numai că, atunci când au ajuns la fața locului, agenţilor de la Poliţia Autostrăzi nu au ținut cont de faptul că cei doi soți au au evitat, cel mai probabil, un eveniment nefericit, şi i-au întocmit o amendă şoferiţei, în valoare de 600 de lei. Polițiștii au constatat că maşina care era oprită să ajute este întoarsă ilegal pe autostradă şi au aplicat sancțiunea. ”Proastă inspiraţie că nu am întors maşina, până a venit Poliţia. Intenţia mea era să iluminez zona, să văd acolo cum ajut…puteam să o întoarcem şi nu mai comenta nimeni”, a spus bărbatul. 

Citește și: 

Accident pe Autostrada Soarelui. O mașină a luat foc în urma impactului

Răzbunare? Mașina șefului Poliției de Frontiră Vișeu de Sus, făcută scrum

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net