"O să le fac o surpriză părinţilor cu banii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Ana Maria Iordan a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!
Ana Maria Iordan a câştigat 300 de lei la Click!MANIAFotografii: Click!

O nouă zi, alţi câştigători! Lozurile Click!MANIA le-au adus românilor mii de premii. Până acum concursul nostru a făcut fericiţi peste 3.800 de cititori fideli, iar vineri o bucureşteancă a reuşit să pună mâna pe un autoturism Hyundai i20.

Zi cu noroc pentru Ana Maria Iordan. Bucureşteanca, în vârstă de 20 de ani, a nimerit un loz cu 300 de lei, după ce a cumpărat ziarul preferat. „E primul câştig şi este un sentiment tare plăcut. O să le fac o surpriză părinţilor mei cu banii de la Click!MANIA”, ne-a spus fata, care este studentă la două facultăţi. Norocos a fost şi Gheorghe Macri, în vârstă de 66 de ani. Lozul norocos i-a adus bucureşteanului tot 300 de lei. „Sunt cititor fidel şi chiar meritam şi eu premiu. Sper să mai câştig, pentru că râvnesc la unul mai mare”, ne-a spus bărbatul. Banii câştigaţi îi va cheltui cu nepoţelul său.

„O să-l iau într-un weekend la plimbare şi o să-i cumpăr ce-şi doreşte”, a conchis cititorul nostru. Vrei să te numeri şi tu printre câştigători? Cumpără Click! zilnic, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat unul din cele peste 10.000 de premii. Sunt în joc o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize. În plus mai poţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. 2.000 de premii fabuloase te aşteaptă daca citeşti click.ro de pe mobil şi intri în concursul Click! Mania Mobile.

Un loz norocos de 300 de lei a ajuns şi la Gheorghe Macri
Un loz norocos de 300 de lei a ajuns şi la Gheorghe Macri

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea si valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Azi ai dublă şansă de câştig

Click!MANIA ţi-a pregătit o nouă surpriză. De azi, 26 octombrie, până joi inclusiv, 29 octombrie, ai dublă şansă de câştig la cel mai tare concurs al toamnei. Asta pentru că pe ziar vei găsi nu unul, ci două lozuri Click!MANIA. Acestea îţi pot aduce o super maşină Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), electrocasnice, telefoane şi multe alte surprize.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net