O româncă a vrut să ”vindece” de boli și diavol o austriacă, prin exorcizare

Ultima actualizare:

    Foto: arhivă
Foto: arhivă

O austriacă de 50 de ani a trăit clipe de groază în propria casă! Femeia pe care o angajase să o îngrijească, o româncă, a sărit din senin asupra ei cu cuţitul şi a crestat-o în zeci de locuri. Motivul e halucinant: voia să o exorcizeze, crezând că astfel o va scăpa de boală.

Românca lucra de mai mulţi ani în Austria ca îngrijitoare pentru vârstnici şi niciodată până acum nu a provocat probleme. Presa austriacă scrie că ea este de profesie asistentă şi că are 40 de ani, scrie adevarul.ro.

Pentru că austriaca suferise un accident cerebral și era imobilizată la pat, românca voia să o exorcizeze şi credea că astfel o va vindeca de boală. A luat un cuțit și s-a năpustit asupra bolnavei, rănind-o grav la braţe, la picioare şi la stomac. Austriaca a reuşit doar să ţipe, suficient cât să alarmeze mai mulţi vecini care au anunţat poliţia. Românca a fost arestată imediat şi dusă la cea mai apropiată secţie de poliţie, iar de acolo la închisoarea de la Krems, unde va sta pe toată durata cercetărilor. Incindentul a avut loc sâmbătă, 16 ianuarie, în Waldenstein. 

”A fost îngrozitor, nu credeam că voi mai scăpa”

Victima a reuşit să le spună anchetatorilor că femeia care ar fi trebuit să o îngrijească s-a năpustit asupra ei cu cuţitul ca să o exorcizeze. „A zis că doar aşa poate să scoată boala şi diavolul din mine. A fost îngrozitor, nu credeam că voi mai scăpa”, a spus austriaca. Anchetatorii au aflat că românca a fost angajată în urmă cu o săptămână, dar avea referinţe bune şi că îngrijise mai mulţi bătrâni în Austria. Presa austriacă scrie că este de profesie asistentă şi că are 40 de ani. Poliţia austriacă a cerut şi o expertiză psihiatrică pentru a se vedea dacă românca are probleme psihice. 

Citește și: 

Cristian Pomohaci face slujbe și exorcizări în garajul din curtea vilei, la doi ani de la scandalul sexual cu minori

Băiat de 9 ani, ucis de părinții lui în timpul unui ritual de exorcizare! I-au ascuns cadavrul într-o pădure

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net