O româncă şi-a şantajat timp de doi ani amantul italian, cerându-i bani. Ce a pățit femeia

amanta_catuse.jpg

maini in catuse
Amanta româncă a fost arestată pentru șantaj
Foto: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

A profitat din plin de pe urma unui italian, amenințându-l că îi divulgă soției aventura care a avut-o în afara căsniciei, însă până la un punct. Ajuns la fundul sacului și la capătul puterilor, bărbatul i-a povestit consoartei relația avută cu o româncă și împreună cu autoritățile au pus la cale un flagrant.

Pentru a ţine aventura departe de urechile soţiei, un italian în vârstă de 53 de ani a fost de acord să îi dea bani lunar fostei amante, o româncă de 39 de ani. Pentru că l-a şantajat timp de aproape doi ani pe italian, femeia a fost arestată sub acuzaţia de extorcare, scrie publicaţia Verona Sera. 

Italianul, însurat şi cu copii, ar fi avut o relaţie extraconjugală cu românca, până în septembrie 2018. Când soţul adulterin a decis să pună punct aventurii, amanta a trecut la ameninţări, pretinzându-i bani pentru a nu-l pârî soţiei. Bărbatul a ales să îi cumpere tăcerea, acceptând să îi plătească lunar, câte 300 de euro. 

Fostul amant a aranjat un flagrant

După o perioadă, însă, pretenţiile româncei au crescut până la 800 de euro pe lună. Ba, mai mult, pentru a-l înspăimânta, i-a povestit că în trecut ar fi înjunghiat un român. Îngrijorat și pentru siguranţa sa, amantul italian a mai făcut câteva plăţi, însă în cele din urmă i-a comunicat femeii că nu îşi mai permite să achite sumele uriaşe.

Deranjată de refuzul fostului său amant şi fără să ştie că soţia aflase, între timp, atât de aventura celor doi, cât şi despre şantaj, românca s-a prezentat săptămâna trecută la locuinţa cuplului, hotărâtă să dea totul în vileag.

 

Mai multe aflați pe adevarul.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Romii se mândresc cu salbele  de galbeni

    Asta da judecată! Un ţigan din Târgu Jiu a primit 18 galbeni, drept despăgubire, pentru că l-a înşelat nevasta. Contravaloarea galbenilor a fost de 40.000 lei şi a fost achitată de către amantul de o noapte al nevestei sale.

  • Click! a dezvăluit în ediţia de marți, 12 ianuarie, cel mai nou scandal din lumea mondenă. Bogdan Mara, fost fotbalist de naţională, acum preşedinte la Târgu Mureş, însurat şi cu doi copii, a fost prins în ofsaid! Cu amanta! Şi ea măritată. Acum vă prezentăm noi amănunte despre relaţia care poate rupe două căsnicii.