O româncă sexy i-a înnebunit pe britanici!

Ultima actualizare:

    Andreea trăiește în Marea Britanie din 2007
Andreea trăiește în Marea Britanie din 2007

E frumoasă, are un corp de invidiat și e foarte ambițioasă. Acestea sunt calitățile cu ajutorul cărora românca Andreea Tina Gheorghiu (33 de ani) i-a dat gata pe englezi. În doar câțiva ani, dar cu foarte multă muncă, tânăra a devenit una dintre cele mai apreciate antreprenoare din industria fitness-ului din Regatul Unit.

Povestea Andreei Tina Gheorghiu e una de succes. Specializată în România în Marketing și PR, românca a fost mereu pasionată de sport, în special, de gimnastică, tenis, volei și alpinism.

În anul 2007, tânăra își abandonează job-ul din România și se hotărăște să plece la Londra, în Marea Britanie, pentru a-și încerca norocul.

Aici, românca începe să combine cele două mari pasiuni ale ei: sportul și marketingul, astfel că, peste doar un an, în 2008, înființează compania Pro Body Styling, pe care a reușit să o propulseze în topul celor mai căutate săli de fitness din Marea Britanie.

Cu multă muncă și sudoare, Andreea devine, în timp, renumită ca fiind o antrenoare de forță, condiționare și de pierdere a grăsimilor, fiind pregătită de unii dintre cei mai exigenți profesioniști din lume.


    Românca are un trup foarte bine lucrat
Românca are un trup foarte bine lucrat

De altfel, munca ei asiduă a fost răsplătită prin câștigarea, în 2014, a locului 1 și a titlului de World Beauty Fitness & Fashion la Danish Show, unul dintre cele mai apreciate competiții de profil din Europa.

Reputația și-a câștigat-o în rândul londonezilor datorită unei strategii complexe pe care o aplică în sălile sale de fitness. Mai exact, ea îmbină pregătirea sportivă, psihologia și dieta. De asemenea, Andreea Tina Gheorghiu promovează testarea clinică a tuturor clienților noi, astfel încât să poată dezvolta un plan de dietă pentru fiecare individ în parte.

În ceea ce privește acomodarea ei în Marea Britanie, Andreea spune că nu s-a simțit niciodată discriminată din cauza naționalității.


    Andreea muncește foarte mult în sala de fitness, alături de clienții săi
Andreea muncește foarte mult în sala de fitness, alături de clienții săi

„Nu am întâmpinat niciodată probleme din cauza naționalității mele, pe care nu mă sfiesc niciodată să o scot în evidență la orice concurs la care particip. Chiar și în sala pe care o coordonez se regăsesc mai multe steaguri ale României și niciun client sau partener nu a considerat acest lucru ofensator. Chiar am fost întrebată de mai multe ori despre țara mea și despre adevărații performeri pe care România i-a dat planetei. Dacă ești serios, îți faci treaba cum trebuie și ești de mare folos comunității care te-a adoptat, integrarea va fi ușoară, iar naționalitatea nu va avea vreodată relevanță”, încheie Andreea Tina Gheorghiu, care ne-a mai mărturisit că deocamdată nu are niciun iubit, poate și din cauză că e o persoană foarte ocupată.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net