O româncă a fost rănită în accidentul feroviar din Bavaria

Ultima actualizare:

    O femeie cu cetăţenie română a fost rănită în accidentul feroviar din Bavaria, de marți, 9 februarie
O femeie cu cetăţenie română a fost rănită în accidentul feroviar din Bavaria, de marți, 9 februarie

O femeie cu cetăţenie română a fost rănită în accidentul feroviar din Bavaria, starea sa fiind gravă, dar stabilă, a anunţat miercuri, 10 februarie, Ministerul Afacerilor Externe.

În urma ciocnirii frontale a două trenuri, în landul Bavaria, 11 persoane şi-au pierdut viaţa, şi peste 80 de persoane au fost rănite în accident, dintre care 18 se află în stare gravă. Printre cei grav răniți se află și o persoană dcu cetățenie română, informează MAE.

”Potrivit informaţiilor primite în cursul acestei zile (10 februarie) de către oficiul consular român din partea reprezentanţilor poliţiei locale, printre persoanele accidentate a fost identificată şi o femeie de cetăţenie română. În prezent, aceasta este internată într-o unitate medicală, starea sa fiind gravă, dar stabilă”, a precizat miercuri MAE, citat de Mediafax.

Consulatul General al României la Munchen este în permanentă legătură cu familia femeii şi cu reprezentanţii spitalului în care aceasta este internată, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară de specialitate, în limita competenţelor legale, potrivit sursei citate.

Cele două trenuri s-au ciocnit frontal, marţi dimineaţă (9 februarie), în apropiere de oraşul Bad Aibling, la 60 km sud-est de Munchen, în zona râului Mangfall, între staţiile Holzkirchen şi Rosenheim.

Ciocnirea dintre cele două trenuri s-ar fi produs dintr-o eroare umană, a declarat o sursă apropiată anchetei pentru DPA, potrivit primelor concluzii ale investigaţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net