O nouă distracție pentru copii: petrecere în autobuzul cu etaj

foto1.jpg

laser tag autobuz, autobuz etaj petreceri copii, petreceri copii autobuz, Kids Play Bus
Florin Tărnăucianu (39 de ani) ne arată autobuzul său de distracții, în care a investit 23.000 de euro. Foto: Dan L. Brumar/ Click!

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Petrecerile pentru copii nu mai sunt ce-au fost odată. Acum, prichindeii nu mai vor să-și țină zilele de naștere în sufrageria de acasă, sub supravegherea atentă a mamelor, ci la locuri de joacă speciale. Cum este acest autobuz cu etaj, scos la pensie în Marea Britanie.

Autobuzul etajat e parcat de câteva săptămâni în curtea supermarketului Selgros din Sectorul 6 al Capitalei (Valea Cascadelor). Florin Tărnăucianu, antreprenorul care îl deține, l-a cumpărat din Hull (Marea Britanie) și l-a motificat la Liverpool pentru a-l transforma într-un loc de joacă și de petrecere. „Ideea mi-a venit în Anglia, unde am văzut nenumărate astfel de autobuze pentru copii. Acolo vin la tine și-ți fac petrecerea în fața casei. Așa am vrut să fac și eu, însă mi-am dat seama că voi rupe multe cabluri de troleibuz dacă îl voi conduce prin oraș”, ne spune tânărul. Autobuzul său poate găzdui petreceri aniversare sau tematice, iar numărul maxim de copii care se pot juca în el în același timp este 15.

foto2.jpg

laser tag autobuz, autobuz etaj petreceri copii, petreceri copii autobuz, Kids Play Bus
Copiii au acces la o serie de jocuri care nu-i vor lăsa să se plictisească. Foto: Dan L. Brumar/Click!

Cei mici se pot juca laser tag, un fel de „pac-pac” cu pistoale pe baterii, pot cânta la microfon în competiții de karaoke sau să alunece pe tobogan. În plus, au o masă cu piese Lego și multe bile din plastic. Pentru petrecere, părinții le pot comanda copiilor pizza, la preț redus, de la un restaurant partener și pot veni cu sucuri și tort. Apa și distracția sunt din partea casei. Trei ore de petrecere costă 350 de lei în timpul săptămânii și 500 de lei în weekend. De copii se vor ocupa chiar soții Tărnăucianu, care îi vor angrena pe petrecăreți în diverse activități, fără să se plictisească. În acest timp, părinții își pot face cumpărăturile sau pot loua masa la restaurant.

foto3.jpg

laser tag autobuz, autobuz etaj petreceri copii, petreceri copii autobuz, Kids Play Bus
Microfonul e îndrăgit de toți copiii care vin la petrecere. Foto: Dan L. Brumar/Click!

„Fiindcă spațiul e, totuși, limitat, nu toți copii se vor putea juca laser tag în același timp. Unii se vor da pe tobogan, alții vor asculta muzică și vor dansa, alții vor cânta, alții se vor juca cu mingile de plastic. Prin rotație, fiecare va avea acces la toate activitățile din autobuz”, ne spune Florin. În Kids Play Bus se pot organiza și petreceri tematice de Halloween, de 1 Iunie, de 1 Martie, de Paște sau de Crăciun.

esteto.ro%20

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5