O menajeră din Suceava a furat 140.000 de lei de la bătrânul care o angajase să-i facă curat în casă

bani-plati-stare-de-urgenta.jpg

bani
Foto: Arhivă Click!

Un bătrân care își angajase o femeie să-l ajute la curățenia din casă a fost lăsat fără o sumă uriașă de bani, în preajma sărbătorilor de iarnă. Menajera a plecat din locuința bărbatului cu aproape 140.000 de lei, însă prejudicial a fost recuperate în totalitate.

Menajera are 46 de ani și este din localitatea Şcheia și de două ori pe săptămână venea la curăţenie în casa unui bătrân din Suceava. Până la jumătatea acestei luni, când a cedat tentaţiei şi i-a furat omului din casă o sumă uriaşă de bani: 137.869 de lei, anunță observatornews.ro.  

Când a alertat polițiștii, bătrânul în vârstă de 68 de ani nu se mai gândea că va recupara toți banii, însă a avut noroc. Femeia nu apucase să cheltuiască din ei și oamenii legii i-au înapoiat întreaga sumă.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar procuroii au dispus măsura controlului judiciar faţă de aceasta.

 

Citește și: 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Incredibil, dar adevărat! Stela Popescu trece printr-o situaţie trasă la indigo cu cea a prietenei Mirabela Dauer. După ce anul trecut Mirabela a dezvăluit că menajera ei a lăsat-o cu conturile goale, acum Stela a povestit şi ea că a rămas fără bijuterii, acuzând-o de furt tot pe Erika Deneş. Fapta a fost comisă acum doi ani, dar actriţa a descoperit abia recent lipsa obiectelor de valoare.

  • Alina Naghi

    Cea mai bogată femeie din Bărăgan a fost jefuită, la sfârşitul săptămânii trecute, de o adevărată avere. Alinei Naghi (58 de ani), văduva lui George Naghi (fondatorul imperiului Aldis, care a murit în urmă cu cinci ani într-un accident nautic pe braţul Borcea), i-au fost furate bijuterii şi sume mari de bani. Hoaţa a fost prinsă de poliţiştii din Călăraşi.