O mașină a Poștei din Constanța a fost prădată. Ce au furat hoții

masina_posta.jpg

Mașina prădată
Duba Poștei a fost parcată în fața Gării din Constanța, un loc circulat dar asta nu a împiedicat hoții să-și facă treaba
Citeste tot despre: 

Hoţii de autoturisme au devenit atrași de mașinile Poștei, bănuind că înăuntru se află mulți bani sau valori. Dacă nu găsesc nimic, fură tot ce descoperă interesant la motor sau mașină. Ultima incident de acest fel s-a petrecut la Constanța, unde o mașină a Poștei parcată în faţa gării a fost prădată.

Hoţii au acţionat noaptea și au cotrobăit prin duba Poștei parcată chiar în fața Gării din Constanța dar cum nu au găsit nimic au furat un catalizator de la motor. Furtul a fost descoperit de abia dimineaţă, când şoferul a ajuns la maşină. Bărbatul a observat câteva cabluri care atârnau, semn că ceva nu era în regulă. După ce a controlat vehiculul şi-a dat seama că maşina a fost atacată de hoţi.

 

Ce spun polițiștii

 

Oamenii legii cred că au de a face cu o reţea de hoți specializați în spargeri de mașini pe timpul nopții, pentru că nu este singurul furt de acest gen. Catalizatoarele sunt”vânate”deoarece conţin potrivit specialiștilor metale preţioase cum ar fi platina.”În această dimineaţă poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi sustras o piesă componentă de la o autoutilitară care se afla parcată pe raza municipiului Constanța. Aş vrea să precizez faptul că în urmă cu o săptămână, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul municipiului Constanța au identificat 3 persoane bănuite de comiterea unor astfel de fapte” a declarat pentru știrileprotv.ro, Cristina Vasile purtător de cuvânt IPJ Constanța. Poliţiştii anunţă că în tot municipiul Constanța vor fi organizate, zilnic, razii nocturne în toate cartierele din oraş.

 

 

Citiți și

 

Un tânăr de 20 de ani, internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a furat o maşină din incinta unității spitalicești

 

Şi-a găsit bolidul furat la cimitirul de maşini

 

Loading...