O maşină a luat foc, după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism

Ultima actualizare:

    Romania TV
Romania TV

Un accident rutier s-a produs, joi dimineaţă, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea. Două maşini s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului unul dintre autoturisme a luat foc, potrivit România TV. Ambii şoferi au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Două maşini s-au ciocnit frontal, la intrarea în Râmniu Vâlcea. Potrivit primelor informaţii, vinovată de producerea accidentului este o şoferiţă care a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, maşina şoferiţei a luat foc. Până la sosirea pompierilor la locul accidentului, ceilalţi participanţi la trafic au dat o mână de ajutor ca să stingă incendiul.

Ambii şoferi au fost transportaţi la spital, iar starea lor de sănătate este destul de gravă.

Traficul este blocat la intrarea în Râmnicu Vâlcea, acolo unde s-a produs accidentul. S-au format cozi de câţiva kilometri, care s-au întins până spre centrul oraşului. Centura oraşului este şi ea blocată, unde se circula cu 5-6 kilometri la oră.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net