O mașină a căzut în Dunăre. Înăuntru se află și un copil! Se intervine cu scafandrii

Ultima actualizare:

    Scafandri au fost mobilizați pentru a recupera victimelefoto: arhivă
Scafandri au fost mobilizați pentru a recupera victimelefoto: arhivă

O maşină în care se află patru persoane, între care un copil, a căzut în Dunăre, în judeţul Caraş-Severin, sâmbătă la ora prânzului. Au fost mobilizate echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), precum şi scafandri.

Potrivit primelor informaţii transmise de ISU Caraş-Severin, un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, semnala că în localitatea Coronini un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre, iar mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi Poliţiei s-au mobilizat la locul evenimentului, transmite News.ro.

Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau în maşină şi care a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai află patru persoane - trei adulţi şi un copil.

În sprijinul echipajelor ISU, vor veni şi unelicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri din Mehedinţi, a adăugat sursa citată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Caraş-Severin, Andreea Ţârlă, a precizat pentru News.ro că la această oră autoturismul a fost localizat şi urmează intervenţia scafandrilor.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net