O ieșeancă a stat acasă 3 luni cu hemoragie și dureri de burtă, de frică să nu se infecteze cu COVID-19. Ce diagnostic i-au pus medicii

Ultima actualizare:

    A durut-o burta și a avut hemoragie timp de 3 luni FOTO: Arhivă Click!
A durut-o burta și a avut hemoragie timp de 3 luni FOTO: Arhivă Click!

De frică să nu se infecteze cu noul coronavirus, o femeie de 38 de ani din Iași a stat trei luni acasă, deși se simțeau foarte rău. Avea hemoragie și dureri foarte mari de burtă, iar diagnosticul medicilor a fost crunt: cancer în stadiu terminal.

O ieșeancă în vârstă de 38 de ani a ajuns în stare gravă la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași după ce timp de 3 luni de zile a stat acasă cu hemoragie și dureri aproape insuportabile de burtă. Femeia a spus medicilor că de frică să nu se infecteze cu Covid-19 nu s-a prezentat la o unitate medical, scrie bzi.ro. În urma analizelor, medicii i-au pus diagnosticul de cancer de col uterin în stadiu terminal. 

Suferea de o boală gravă 

Femeia se simțea rău încă din luna aprilie, având hemoragie și dureri de burtă. Însă, nu s-a dus la medic decât atunci când nu a mai rezistat durerilor. Astfel, la începutul lunii iulie s-a prezentat la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, unde a aflat că suferă de o boală gravă, în stadiu avansat: cancer de col uterin. 

„Pacienta cu cancer de col uterin în evoluție a povestit cadrelor medicale că nu s-a prezentat la medic din frica de a nu se infecta cu Covid-19 și totodată, pentru că nu a avut bani. Starea de rău i s-a declanșat la începutul lunii aprilie, în starea de urgență. Aceasta a povestit că nici mijloacele de transport în comun din satul în care locuiește nu circulau în acea perioadă. Dacă s-ar fi prezentat la timp la medic, ar fi putut evita diagnosticul de cancer de col uterin”, spune dr. Irina Cațighera, citată de bzi.ro.

Starea femeii este acum stabilă și a fost preluată de către medicii de la Institutul Regional de Oncologie Iași. 

Citește și:

Doctoriţa care s-a tratat de COVID-19 singură, acasă. Cu schema ei a ajutat alți 400 de pacienți

S-a dus la medic cu dureri de stomac. Ce a aflat i-a schimbat viața

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net