O fetiță de trei ani, înghițită de viitură, e căutată de patru zile

Ultima actualizare:

    Apele pârâului s-au umflat și au „răpit-o” pe fetiță (foto: Arhivă Click!)
Apele pârâului s-au umflat și au „răpit-o” pe fetiță (foto: Arhivă Click!)

Dramă fără margini într-o familie din Teleorman. Fata cea mijlocie a familiei, în vârstă de doar trei ani, e căutată de patru zile pompierii ISU, după ce a fost luată de o viitură. Fetița a fost înghițită de apele umflate ale pârâului Dâmbovnic după ce căruța în care se afla cu părinții săi a fost răsturnată.

Nenoriocirea s-a petrecut vineri după-amiază, când părinții fetei au încercat să traverseze apele umflate ale pârâului Dâmbovnic. Oamenii au nesocotit forța apei și, într-o secundă, cărunța în care se aflau a fost răsturnată cu toți ocupanții ei. Disperați, părinții au reușit să salveze din ghearele morții doi dintre cei trei copii, un băiat de patru ani și zece luni și o fetiță de doar cinci luni. Fata cea mijlocie a fost dusă de ape și nu a mai fost găsită nici până acum.

Autorităţile au fost anunţate imediat prin 112, iar pompierii au început încă de vineri căutările, însă fără rezultat. Vineri seară, militarii de la ISU Teleorman au întrerupt căutările şi au reluat operaţiunea sâmbătă şi duminică. Pompierii au căutat până la şase kilometri în aval, fără ca trupul copilului să fie găsit. Luni, operaţiunea de căutare a fost reluată pentru a patra zi consecutive, scrie Mediafax.

Pompierii spun că misiunea de căutare este îngreunată din cauza terenului inundat, greu accesibil, a debitului crescut față de ziua precedentă cu 30 - 35 de centimetri, dar și din cauza vegetației de pe marginea râului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net