O fetiță de doi ani a murit după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Mangalia

Ultima actualizare:

    Medicii nu au putut salva viața fetiței Sursă foto: Arhivă Click!
Medicii nu au putut salva viața fetiței Sursă foto: Arhivă Click!

O fetiţă în vârstă de doi ani şi şapte luni a murit, vineri după-amiază, după ce a căzut pe fereastră, de la etajul al treilea al unui bloc din Mangalia. Ea a fost transportată la spitalul din localitate, unde a decedat.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, vineri după-amiază, la Mangalia, după ce un copil a căzut de la etaj. Acolo s-au deplasat un echipaj de ambulanţă, un SMURD B şi elicopterul SMURD.

Copilul se afla în stare critică, a intrat în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată în curs de resuscitare la Spitalul Municipal Mangalia, acolo a fost continuat protocolul, dar copilul nu a putut fi salvat, fiind declarat decesul. 

Mama fetiței era acasă atunci când a avut loc incidentul 

Din primele informaţii ale anchetatorilor, fetiţa avea doi ani şi şapte luni şi era acasă cu mama ei atunci când a căzut de la fereastra de la bucătărie. Oamenii legii au dechis un doar penal în culpă in acest, informează News.ro.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net