O femeie plecată dintr-o comună din Suceava pentru câteva luni și-a găsit casa ocupată de o altă familie

comuna-scheia.jpg

Comuna Șcheia
Poliția din comuna Șcheia trebuie să afle ce s-a întâmplat între reclamantă și bărbatul care i-a ocupat casa
Foto: www.dailymotion.com
Citeste tot despre: 

Caz incredibil în comuna suceveană Șcheia, acolo unde o femeie mutată de câteva luni din casa din localitate a constatat la întoarcere că în locuința sa stă acum altcineva. Păgubita a sesizat poliția care a deschis o anchetă

Daniela Dragomir a plecat de acasă, din comuna Șcheia, la rude la începutul verii. Femeia s-a întors miercuri 2 decembrie acasă și spune că atunci când a băgat cheia în ușă era să facă infarct. În locuință se aflau persoane care nu aveau ce căuta. După cum relatează monitorulsv.ro, Daniela s-a dus la sediul poliției din locallitate și a cerut intervenția forțelor de ordine pentru a-și recupera locuința

 

Ce a descoperit poliția în cazul casei ocupate abuziv

 

”Miercuri, 2 decembrie, în jurul orei 12.30, la sediul Poliției comunale Șcheia s-a prezentat o femeie în vârstă de 38 de ani, Daniela D., care a reclamat că numitul Ion Cuțitar, în vârstă de 21 de ani, a intrat în locuința sa fără acordul ei. Este vorba de o casă de pe strada Oborului din comuna Șcheia”, au declarat surse din poliție pentru sursa citată. Agenții au început de urgență o anchetă la fața locului și au descoperit că Daniela, cu cei cinci copii ai săi, s-a mutat în municipiul Suceava, părăsind locuința din Șcheia în luna iunie.. De atunci, casa nu a mai fost locuită. Polițiștii au constatat că femeia îi cunoștea pe cei care intraseră în casă. În plus, între ea și capul familiei care-i ocupase casa exista o stare conflictuală mai veche, din cauza unor neînțelegeri privind dreptul de proprietate. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”violare de domiciliu” și continuă cercetările pentru a lămuri de ce Ion Cuțitar a ocupat casa Danielei.

 

 

Citiți și

 

Ţi-ai găsit parcarea ocupată? Uite ce trebuie să faci!

 

Evacuaţi cu noaptea-n cap dintr-o casă ocupată abuziv

Loading...
 
 

Citește și

  • Cerşetori din toate colţurile ţării, care ocupau abuziv un imobil din zona cimitirului Reînvierea, au fost evacuaţi în această dimineaţă de autorităţile locale din sectorul 2. Vecinii lor s-au plâns edililor că locatarii nedoriţi făceau petreceri-monstru în cartier, furau tot ce apucau şi trăiau din mila trecătorilor.

  • O familie britanică din Londra trăieşte clipe de coşmar după ce, mutându-se pentru o perioadă din casa în care locuiau, pentru renovare, şi-au găsit proprietatea ocupată de un grup de români care s-a instalat în casă în perioada Crăciunului, informează cotidianul britanic Daily Mail.