O femeie a murit în Primăria Iași. Soțul ei murise în urmă cu două luni

Ultima actualizare:

    Decesul femeii a survenit la etajul 1 al clădirii Primăriei Iași
Decesul femeii a survenit la etajul 1 al clădirii Primăriei Iași

O femeie de 68 de ani a murit în clădirea Primăriei Iași joi, în jurul orei 10.00. Femeia se dusese la Primărie pentru a rezolva o problemă de natură fiscală, legată de regimul juridic al locuinței în urma decesului soțului ei, survenit în urmă cu două luni.

M.V. mers la primărie pentru a rezolva o problemă de natură fiscală, care viza regimul juridic al locuinţei în urma decesului soţului acesteia, survenit în urmă cu circa două luni, potrivit spuselor reprezentanţilor Primăriei Iaşi.   

Femeia a fost îndrumată de poliţistul local care asigură accesul contribuabililor în clădire la camera 3 de la etajul 1, acolo unde s-a aşezat pe un scaun pentru a-şi pregăti documentele în vederea rezolvării problemei pentru care venise.   

„La un moment dat, angajaţii din cadrul Compartimentului Registratură Persoane Fizice al Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni au auzit scaunul căzând şi, împreună cu mai mulţi contribuabili aflaţi în incintă, au intervenit în ajutorul femeii. Întrucât aceasta nu răspundea ajutorului oferit, un contribuabil a început să realizeze manevre de resuscitare, anume masaj cardiac. În acelaşi timp a fost apelat numărul unic de urgenţe 112 în vederea anunţării evenimentului”, se arată într-un comunicat de presă emis de Primăria Iaşi.

Echipajul medical a încercat s-o resusciteze pe femeie timp de 40 de minute

Ambulanţa a fost aşteptată în parcarea din spatele instituţiei, iar la venirea acesteia, echipajul medical a urcat de urgenţă la locul la care se afla persoana cu probleme şi a început manevrele de resuscitare.   

Acestea au fost realizate aproximativ 40 de minute, după care a fost declarat decesul. Ulterior, la faţa locului au venit şi poliţişti din cadrul Secţiei a 3-a de Poliţie pentru a constata cele întâmplate, iar apoi a sosit şi un echipaj de la Institutul de Medicină Legală pentru a ridica corpul decedatei.  

Citește mai multe despre acest caz pe Adevarul.ro 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net